KonyhawebM 8000: egyértelmű kezelés, nemes megjelenés

Szükségünk van rá, ám néha mégis legszívesebben eldugnánk: a legtöbb konyhában a mikrohullámú sütő az egyik legkedveltebb készülék, ám külső megjelenése nem mindig tökéletes.
Másként van ez a Miele M 8000 mikrohullámú sütő sorozatánál. A beépíthető készülékek kellemes összhangban vannak a meglevő Miele berendezések formavilágával és szerény eleganciával tündökölnek a konyhában. A könnyű kezelhetőség, az átgondolt szellőzéstechnika és a kiemelkedő felszereltség tökéletessé teszik a berendezéseket.


Vízszintes vonalvezetés, fekete üveg és nemesacél vagy alumínium, amihez fehér, fekete vagy barna frontszínek választhatók - ezek a tökéletesen összehangolt megjelenés alkotóelemei. Annak ellenére, hogy beépíthető készülékekről van szó, a tükörsima felületet egyetlen szellőzőnyílás sem töri meg. A Miele berendezések szellőzésmegoldása egyébként is különlegességnek számít. A leginkább alkalmazott megoldásokkal szemben a Mielénél nem áramlanak gőzök a szekrény hátsó részébe (így az hosszú idő elteltével sem sérül), hanem előre, a konyha levegőjébe kerülnek.

Egyszerű kezelés

Két vagy három lépésből bármelyik alapfunkciót elindíthatjuk még akkor is, ha a használati utasítást nem tanulmányoztuk át előzőleg. Az áttekinthető kezelőpanel mögött ugyanis intelligens elektronika rejtőzik. Két forgatható gombbal és néhány nyomógombbal az összes funkció elérhető. A kezelés menete a széles választék (a felolvasztáshoz és melegítéshez kínált különféle automatikus programoktól egészen egy teljes főzési folyamat programozásáig) ellenére is logikusan épül fel.
Az örökké rohanóknak készült a "gyors indítás" funkció: azoknak például, akik rendszeresen egy csésze tejet melegítenek, csak egyetlen alkalommal kell eltárolniuk az ehhez szükséges időt, és attól kezdve elég egyetlen egyszer megnyomni a start gombot.
A berendezés gyermekzárral is rendelkezik, ami a mindent felfedezni akaró gyermekeket óvja.

Kiemelkedő felszereltség

Ahogy a Mielénél már megszokhattuk, az M 8000 készüléksorozat belső tere is könnyen tisztítható nemesacélból készült és forgótányérral is rendelkezik. Az alapfelszereltséghez tartozó fröccsenésgátló fedél és forralópálca mellett modelltől függően grillrács, üveg zsírfogó tálca és gourmet sütőforma egészíti ki a tartozékok listáját. A gourmet sütőforma használatával a pizza a mikrohullámú sütőben is ropogósra süthető. A forma alja ugyanis ferritből (vas és szilikon keverék) készül, így az edény maga is felmelegszik, amitől a sütemények és a hús is finom ropogósra és aranybarnára sül.

Az M 8000 szériában a 17 és a 26 literes osztályokban találunk grill funkcióval rendelkező és grill nélküli modelleket is. A hat különböző felszereltségű modell méretben is eltér egymástól: a felső- és kamraszekrények 50 vagy 60 cm széles nyílásaiba építhető berendezések mellett a kínálatot egy grill funkcióval is rendelkező szabadon álló készülék teszi teljessé, mely emelőajtóval 60 cm széles kamraszekrénybe is beépíthető.


Forrás és képek: Miele
2007.11


A készüléket forgalmazó cégek »

Kapcsolódó cikkek

Még több Miele készülék:

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum