KonyhawebAEG-Electrolux reggeliző szett: dizájn és kényelem ötvözete


Az AEG-Electrolux reggeliző szettjei ötletes és praktikus karácsonyi ajándékok lehetnek, s biztosak lehetünk abban, hogy maradandó ajándékkal leptük meg barátnőnket, családunkat. A filteres kávéfőző, a vízforraló és a kenyérpirító a leggyakrabban használt konyhai kisgépek közé tartoznak. Kényelmessé, gördülékenyebbé teszik a reggeleket.

Az egyes szettek készülékei egységes dizájn alapján készültek, így akár az ezüst színű, egyenes vonalvezetésű elegánsabb, vagy a fekete, íveltebb, játékosabb szett készülékeit választjuk, mindenképpen harmonikus és modern termékekkel gazdagítjuk napjainkat.

A kávéfőző, beépített vízkőmentesítővel rendelkezik, így mindig friss, jó ízű kávét ihatunk, anélkül, hogy időről-időre bajlódnunk kellene a vízkő eltávolításával.
A fogantyúval ellátott szűrőkosár, a csepegésgátló szelep, és a kikapcsoló automatika mind a kényelmes használatot garantálják.

Az 1,7 literes, vezeték nélküli vízforralóban egy egész kancsó teához elegendő vizet is fel tudunk forralni szinte pillanatok alatt a 2000 W-os teljesítménynek köszönhetően.

       

Míg forr a víz és készül a kávé, a kenyeret is bedobhatjuk a kenyérpirítóba. A készülékben a kenyérszeletek automatikusan középre kerülnek, így azok egyenletesen pirulnak. A kenyérkiemelőnek köszönhetően nem kell a forró kenyér után kotorásznunk a rácsok között. Pár másodperc alatt a pirítóból kiemelkedő kenyérszeletek meghűlnek annyira, hogy finoman tányérra helyezhessük őket anélkül, hogy megégetnénk a kezünket.

A pirítás erőssége fokozatmentesen állítható, így mindenki ízlése szerint piríthatja kenyerét. Kiolvasztó és melegítő funkciót is találunk a szerkezeten, mellyel percek alatt friss péksüteményt varázsolhatunk az asztalra.
A készülék alján található morzsatálca leegyszerűsíti a kenyérpirító takarítását. Egyszerűen kihúzzuk a tálcát, leöntjük róla az összegyűlt morzsát, és máris leülhetünk reggelizni.

       

A reggeliző szettek kétféle dizájnnal, ezüst és fekete színben vásárolhatók meg az AEG-Electrolux termékeket forgalmazó üzletekben. Az ezüst színű modellek 9.990Ft/darab, a fekete színűek 7.990 forint/darab fogyasztói áron kaphatók.


Szöveg és képek: AEG-Electrolux
2007.11.08


A készüléket forgalmazó cégek »

Még több AEG-Electrolux készülék

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum