Konyhaweb

Egyél, öltözz és futás tovább - a többit bízd az Electrolux mosogatógépedre


Már megint rohansz! Annyi minden közbejött az irodában, hogy a betervezett feladatokkal nem végeztél. A túlórázás már része a mindennapjaidnak, nem is okoz gondot, hisz szereted a munkádat. Azért nem lett volna baj, ha ma időben el tudsz indulni, mert rád férne egy kis felfrissülés, mielőtt találkozol a barátnőddel.

Az egész napos hajtás miatt enni is elfelejtettél, így még arra is kell időt szánnod. Kellemetlen lenne, ha barátnőd beszámolóját megzavarná időnként korgó gyomrod, hisz éppen te javasoltad a szabadtéri sétát kedvenc teaházatok helyett.

Amint befejezted az utolsó határidős anyagot, már indulsz is haza. Van 1 órád az indulásig. Párod persze otthagyta az összes mosatlan edényt a konyhában egy cetli kíséretében, mely szerint este egy közös barátotok is jön majd vele.
Nemrégiben még sírva fakadtál volna ilyen helyzetben, de mióta az Electrolux mosogatógépedet megvetted, immár sokadszor megdicséred magad gyakorlatias döntésedért. Van időd enni pár falatot, s az összes edényt bepakolhatod a mosogatógépbe.
Mivel segítőtársad rendelkezik gyorsprogrammal, 60 °C-on 30 perc alatt tiszták lesznek az edényeid. Amíg fürdesz, öltözöl és sminkelsz, a mosatlan edényeket elrendezi a mosogatógéped. Nem is akárhogyan, hanem a legjobb tisztítási hatékonysággal (A osztály).

Most értékeled igazán, hogy mennyivel könnyebb az életed az igényeidre szabott háztartási gépekkel.Szöveg és képek: Electrolux
2007. 11. 13.A készüléket forgalmazó cégek »

Kapcsolódó cikkek

Még több Electrolux termék
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum