Konyhaweb

Egy pohár felfrissülés, egy csészényi öröm, az Electrolux kínálatában


Újabb Electrolux Global Design beépíthető készülékekkel bővül a márka hazai választéka. A Spring 4 You - frissítő italközpont - jéggel, szénsavas és szénsavmentes vízzel látja el a családokat, az Espresso 4 You kávégép pedig valódi olasz kávét készít.

A friss víz jelentős szerepet játszik életünkben - Spring 4 You Európai statisztikák szerint évente több mint 2,8 millió tonna kávét importálnak Nyugat-Európába, ami azt jelzi, hogy a kontinensen számos fogyasztó számára ez a legkedveltebb ital.
Felmérések igazolják azt is, hogy a világ palackozott ásványvíz-fogyasztásának 34 százaléka az európai piacon történik. Nem kérdéses, hogy a friss víz jelentős szerepet játszik életünkben. Az Electrolux ezekre a fogyasztói igényekre kínál megoldást az új Global Design beépíthető készülékekkel.


Spring 4 You

A frissítő italközpont hűtött, szűrt csapvizet adagol, kívánság szerint szénsavval dúsítva. A készülék hálózatra kötve működik, így nem kell külön gondoskodni a tartály utántöltéséről. Egyszerre körülbelül két liter víz hűtésére és hidegen tartására alkalmas. A szénsavmentes, szűrt csapvíz kiválóan alkalmas főzéshez, vagy akár tea, kávé elkészítéséhez.
A víz adagolásakor külön beállítható, mennyire legyen erős a szénsavas vizünk.
Amellett, hogy egy gombnyomásra rendelkezésünkre áll a szénsavmentes vagy szénsavas víz, a készülék segítségével kevesebb a cipekedés, nincs szükség a palackok tárolására, és a hulladék mennyisége is csökken.

Egy pohár felfrissülés - Spring 4 You

A jégkocka szintén szűrt vízből készül, így biztosak lehetünk benne, hogy italunkba tiszta, átlátszó, csillogó jégkocka kerül. A frissítő italközpont naponta 4 kilogramm jégkocka előállítására képes, 30 db viszont állandóan rendelkezésünkre áll a tartályban.
Az elcsúsztatható vízadagoló segítségével poharakat és nagyobb kancsókat egyaránt meg tudunk tölteni vízzel vagy jéggel.

Az elektronikus irányítópanel érintőgombos vezérléssel működik. A digitális kijelzőn az aktuális műveletek mellett figyelemmel kísérhetjük a víz és a jég állapotát és arról is tájékozódhatunk, hogy a szűrőket és a széndioxid-tárolót mikor kell cserélni. A berendezés a rendszeres tisztítási műveleteket tisztítóprogrammal segíti.


Espresso 4 You

A Global Design beépíthető termékek másik különleges darabja az Espresso 4 You kávégép. A készülék többféle funkcióval rendelkezik, melyek beállíthatók az érintőgombos vezérlőpanelen. Így különböző erősségű kávé- és eszpresszó főzésére, vízforralásra vagy gőzölésre is használható. Az eszpresszókávét olasz szabványok szerint 25 és 30 ml közötti mennyiségben készíti el.

Egy csészényi öröm - Espresso 4 You

A kávé előkészítése 20-30 másodpercet vesz igénybe, a főzési idő megközelítőleg 15-25 másodperc, ami azt jelenti, hogy legfeljebb 45 másodpercre van szükség ahhoz, hogy elkészüljön egy csésze finoman illatozó eszpresszó, kávé vagy capuccino.

A Spring 4 You és az Espresso 4 You az Electrolux Global Design tervezési koncepciójának termékei, s magukon viselik a Global Design beépíthető készülékek jellegzetes stílusjegyeit. A rozsdamentes acél felület, a fehér fénycsík, a fekete üvegből készült érintőgombos vezérlőpanel valódi dizájn termékké teszi a készülékeket, melyek tökéletesen illeszkednek a modern konyhákba.

A Spring 4 You 349.900, az Espresso 4 You 329.900 forintos fogyasztói áron kapható.


Szöveg és képek: Electrolux
2007. 10. 29.


Kapcsolódó cikkek

Még több Electrolux termék
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum