Konyhaweb

Ragyogjanak csillagok az otthonodban!


A 7.000 Swarovski kristállyal díszített sorozat - mely mindössze öt egyedülálló hűtőszekrényből áll, és jótékonysági aukciókon való értékesítésre készült -, valamint a kereskedelmi forgalomba került, fekete és ezüst színben kapható, 3.500 kristállyal kirakott, impozáns hűtő-fagyasztó kombináció után a Gorenje bemutatja új, limitált sorozatát, a Starry Night-ot.

Starry Az antracit színű hűtő-fagyasztó kombináció - amiből csupán 100 darab készül - 26.000 CRYSTALLIZED™ Swarovsky kristály ragyogásától tündököl, melyek két függőleges csíkban futnak végig a készülék ajtaján. A fekete szépség - csábítóan titokzatos megjelenésének és a kristályok szikrázó játékának köszönhetően - a Gorenje Starry Night nevet kapta. A ragyogó kristályok pompás fényjátéka mellett a készülék belseje is elsőosztályú eleganciával büszkélkedhet, mely kétség kívül elbűvöli a vásárlókat. Mivel limitált sorozatról beszélünk, várhatóan a berendezések műgyűjtői áron találnak gazdát.

Az elhatározást - az új, 100 hűtőszekrényből álló sorozat előállítását - kiterjedt médiatudósítás és a vásárlók várton felüli érdeklődése motiválta. A kristállyal díszített készülék Németországtól Oroszországig éppen olyan kapós, mint a skandináv országokban. A Starry Night a "Premium Touch" család tagja, azaz érintőképernyős szabályozással és a legmagasabb (A+) energiahatékonysággal büszkélkedhet.

A Gorenje dizájnerei a belső teret azon irányvonalak alkalmazásával formázták meg, melyet a Pininfarina kollekcióból már jól ismerünk. Nemes anyagokkal - mint természetes fa, alumínium, színezett üveg és műanyag - tovább hangsúlyozták a hűtő- és fagyasztótér ötletes megoldásait.

Galéria

Starry Night fogója   Kiemelhető reggelizőtálca   Szagsemlegesítő   Gyorshűtő   Tubustartó2007. 11.


A terméket forgalmazó cégek »

Még több Gorenje termék

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum