KonyhawebBlancodelta-I Edition - különleges modell extrákkal

A sarkok a konyhában sokáig oly mostohák voltak. A Blanco sarokmosogatóival azonban jól kihasználhatóvá váltak. A számtalan mosogatótál variáció egyike - a néhány éve kifejlesztett Delta - funkcionalitása mellett mára számos neves dizájn-díjjal is büszkélkedhet. Háromféle anyagból és számtalan színből választhatunk, ha a legsikeresebb modell mellett döntünk.

A Blanco - tovább tökéletesítve a tálat - piacra dobta annak különleges változatát, a selyemfényben tündöklő, nemesacél Blancodelta-I Edition-t. A mosogatótál peremének kialakítása olyan lapos (Finess Top ™), hogy majdnem tökéletesen úgy néz ki, mintha munkalap síkjába építhető modell lenne. Előnye, hogy a konyhai munka során keletkezett morzsák könnyedén a medencébe söpörhetők. Kialakításának köszönhetően dekor munkalapból készült pultokba is beépíthető.

A különleges modellt egy különleges tartozék is kiegészíti: a diófából készült vágódeszka, mely a mosogató egész felületén keresztül tologatható, az éppen végzett munkafázisnak megfelelően. A vágódeszka ugyanolyan alaptartozéka a Deltának, mint a - többi modellnél már ismert - lukacsos gyümölcsmosó tál. Ezenkívül választhatunk még csepegtetőtálcát és edényszárító kosarat tányércsepegtetővel.
Bár a modellt elsősorban sarokba tervezték, azok sem maradnak le róla, akik első látásra beleszerettek vonalvezetésébe, de nincs alkalmas sarkuk a beépítésre. A mosogatótál ugyanis 70 cm széles alsó elembe egyenes munkapultba is beépíthető, ha annak mélysége legalább 65 cm.


Forrás és képek: Blanco
2007.11


Kapcsolódó cikkek

A terméket forgalmazó cégek

Még több Blanco termék:


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum