KonyhawebZanussi beépíthető sütő, amit neked terveztek!


A Zanussi legújabb, beépíthető termékei között egy igazi különlegesség várja az új megoldásokra fogékony vásárlókat. A beépíthető sütő ajtaja oldalra nyílik, nagyobb teret biztosítva ezzel a sütéshez.

Az oldalra nyíló ajtó előnyeit leginkább akkor fogjuk értékelni, amikor a szemmagasságba beépített sütőnkbe megpróbáljuk betenni az étellel megrakott tepsit. Egyszerűbb és kényelmesebb, mint egyensúlyozni a lefelé nyíló ajtó felett. Így közvetlenül hozzáférünk a sütőtérhez, és egy határozott mozdulttal becsúsztathatjuk, vagy éppen kényelmesen kivehetjük a tepsit.

A multifunkcionális sütőben különböző szinteken, különböző ételeket süthetünk anélkül, hogy az ízek összekeverednének. A forró levegőnek köszönhetően a készülékben a sütés alacsonyabb hőmérsékleten, de gyorsabban történik. A belső ventillátor optimális elhelyezése garantálja a sütőtér minden pontján az azonos hőmérsékletet, így nincs többé szükség az étel forgatására. 6 különböző sütési funkció közül választhatunk az étel típusának megfelelően.

A készülék időzítővel is rendelkezik, amelyen beállítható a sütési idő vége. A program elindítását és befejezését figyelmeztető hang jelzi.

A dupla üvegezésű ajtó és a sütőbe beépített hűtőventilátor hatékony működésének következtében a készülék oldalának és ajtajának hőmérséklete alacsonyabb, így sem a sütő ajtaja, sem a készülék közelében található bútor nem forrósodik át.

Az önálló beépíthető sütő inox kivitelben kapható, mely jól mutat minden stílusú konyhában, tapadásmentes felületének köszönhetően pedig tisztántartása rendkívül egyszerű.
A készülék A energiaosztályú (energiafogyasztás: 2,725 kW).

A termék megvásárolható 139.000 forint fogyasztói áron a Zanussi termékeket forgalmazó szaküzletekben.


Szöveg és képek: Electrolux
2007.11.14.
Kapcsolódó cikkek

A készüléket forgalmazó cégek

Még több Zanussi termék

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum