KonyhawebTöbb mint 8000 órája mosogat egyfolytában


2007 márciusa óta tart a Miele online mosogtógép tesztje. A készülék azóta csak mosogat és mosogat és mosogat - megállás nélkül. A mosogatógép működése webkamerával figyelhető az internetről is. Már nyolcezer órát teljesített a tesztből, ám ez a teljes időnek még csak kétharmada, mivel a vállalat saját magával szemben támasztott minimális követelménye 12.500 óra.

A Miele elvárásai igen magasak saját készülékei minőségét illetően. A vállalat belső követelményeinek megfelelően 20 éves élettartamot kell teljesítenie minden berendezésnek. Hogy ez a hosszú élettartam garantálható legyen, minden új mosogatógép modellsorozatot tesztelnek, hogy bebizonyosodjon, a készülékek képesek ilyen hosszú ideig működni. 20 év gépi mosogatás 12.500 órának vagy 7.500 lefutott mosogatóprogramnak felel meg. A bevezetés előtt álló új készüléksorozat modelljei mellett az éppen aktuális sorozat termeléséből is kivesznek mosogatógépeket, amelyeket egy laborban - azonos feltételek szerint - vizsgálnak. Ez a Mielénél éppúgy része a minőségi tesztnek, mint a gyártás végén minden egyes készülék százszázalékos vizsgálata.

Az otthoni használatot modellezve a vizsgált berendezéseket is megtöltik edénnyel. A mosogatáshoz a mosogatószer mellett öblítőt és regeneráló sót is töltenek a gépbe, hogy a tesztkörülmények a valósággal megegyezzenek. A folyamatok teljesen automatikusan mennek végbe, így éjszaka, hétvégéken és még ünnepnapokon is megszakítás nélkül folyhat a vizsgálat.

Az interneten is figyelemmel kísérhető teszt eleget tesz az összes követelménynek, amelyet a Miele a hasonló vizsgálaton résztvevő készülékeivel szemben támaszt. Az online teszt külön kísérleti szobában folyik, így a mindennapi munka nem zavarja a vizsgálatot. Az interneten is látható modell hátoldalát - kifejezetten azért, hogy a mosogatótérbe is bepillanthassunk - egy üveglap takarja, miközben a készüléket több webkamera figyeli különböző szemszögből.


Szöveg és képek: Miele
2008. 04. 07.


Tovább a Miele Kft. honlapjára »

Még több Miele készülék:
Chocolatte Deluxe CL639 forró csokoládé készítő gép
16 582 Ft
A Kenwood CL639 forró csokoládé készítő gép ideális csokoládé alapú hideg vagy meleg italok, ...
tovább »
Vízforraló Porsche TW911P2
24 995 Ft
A TW911P2 vízforraló dizájnt és funkcionalitást egyesít, mindig az Ön szolgálatában áll majd kedvenc...
tovább »
BCO261 eszpresszó gép + Expresso - 6 darabos pohárkészlet
38 895 Ft
A Delonghi BCO261 kombinált kávéfőző társa lesz a mindennapokban, akár filteres kávé, ...
tovább »nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum