KonyhawebKávérajongók a bőség zavarában

Új beépíthető, darálóval rendelkező szuperautomaták és kapszulás kávéfőzők a Mielétől


A kávé, az eszpresszó és a kapucsínó ma már nemcsak egyszerű forró italok, hanem tükrözik életstílusunkat, ízlést és igényességet közvetítenek.
A Miele olyan beépíthető kávéfőzőket kínál, amelyek a kávézás élvezetét a nap bármely percében lehetővé teszik, legyen szó teljes automatákról (CVA 4000), vagy Nespresso modellekről (CVA 2000).


Automata készülékek darálóval

Frissen őrölt kávé minden csészébe: a finom aromás kávét és az erőteljes ízű eszpresszót bármikor élvezhetjük a CVA 4000-es beépíthető automaták segítségével. Az "AromaticSystem" gondoskodik róla, hogy a szemekben lévő csodálatos aroma érintetlenül kerüljön a csészékbe. Még egy pozitívum, ami egyáltalán nem elhanyagolható: kapucsínót csupán egyetlen gombnyomással készíthetünk.

Miele CVA 4080 őrlőrendszerrel ellátott kávéautomata

Az őrlés finomsága, a kávébab tömege, valamint a víz hőmérséklete és mennyisége csészénként beállítható. Az egyéni ízlésünknek megfelelő értékeket a készülék memóriájában el is menthetjük.

A kávéfőző automaták használata az egyértelmű kezelhetőségnek és a könnyen áttekinthető kijelzőpanelnek köszönhetően gyerekjáték. Igény szerint választhatunk forgógombos vagy érintőkijelzővel (Navitronic TouchControl) vezérelhető készülék között.
A modellek nemesacél és alumínium külsővel készülnek, víztartállyal vagy fix vízcsatlakozással.

Nespresso-rendszerű kávéfőző automaták

Miele CVA 2000 Nespresso rendszerű kávéautomata A CVA 2000 Nespresso kávéfőzők esetében 12 féle kapszulába zárt ízélmény közül - melyből három koffeinmentes - választhatunk. A kávé így garantáltan mindig friss, elkészítése tiszta és egyszerű. A Miele által fejlesztett technika és a legfinomabb kávé garantálja a tökéletes élvezetet, gondoljunk csak az eszpresszó tetején úszkáló finom, könnyű krémes habra.

Extra funkcióként az egyedülálló Cappucinatore felkínálja a választást: a tejhab egyenesen a csészébe, vagy külön egy kannába folyjon.

A Nespresso modellek a darálós automatákhoz hasonlóan egyénileg is beprogramozhatók, és egyszerűen kezelhetők.

A CVA 2000-es készülékek beépíthetők felső, vagy magas szekrényelembe is. A rendelkezésre álló hely méretétől függően 50 illetve 60 cm-es szélességben választhatók. Ha a beépítésre nincs lehetőség, a felső elemsor alá is rögzíthetők, vagy a munkapultra állíthatók.


Forrás és képek: Miele
2007.12


SENSEO HD7810/71 kávéfőző - kék + Expresso - 6 darabos pohárkészlet + HD7006/00 vízkőoldó + Állandó
22 079 Ft
A SENSEO kávéfőzővel és a Maison du café specíális aromaadagokkal kiváló kávé főzhető. Minden egyes ...
tovább »
Look-Selection M641/1-212 kávéfőző + Adagolókanál
9 430 Ft
A Melitta Look-Selection fekete kiöntője és készülékháza fém szegéllyel fantasztikus küls�...
tovább »
TCA5201 eszpresszó kávéfőző + Expresso - 6 darabos pohárkészlet
103 008 Ft
A reggeli kávéhoz vagy az ebéd utáni eszpresszóhoz egy kombinált készüléket kínál a Bosch, a TCA5201...
tovább »A készüléket forgalmazó cégek

Kapcsolódó cikkek

Még több Miele készülék:

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum