KonyhawebCseppnyi gyönyörűség a Zanussi tolmácsolásában


Hamisítatlan olasz hangulatot idéz a Zanussi új, kisméretű gáztűzhelye a magyar konyhákban. Multifunkciós sütőjével a főzés maximális élményét nyújtja, modern megjelenésével pedig igazi gyöngyszeme a konyhai eszközöknek.

A Zanussi új, inox gáztűzhelye 50 x 50 centiméteres méretével kényelmesen befér a kis konyhákba is. Az intuitív, igényes dizájn maximális funkcionalitással párosul. A tűzhely kezelőfelületének kialakításakor elsődleges szempont volt az egyszerű használhatóság és a könnyű tisztítás.

"A fogyasztók visszajelzései inspiráltak minket arra, hogy kisméretű tűzhellyel bővítsük termékválasztékunkat. A főzőfülkével, vagy kis alapterületű konyhával rendelkező lakások háztartási gépekkel való felszerelése sok fogyasztónak okoz gondot. A Zanussi gáztűzhelye számukra kínál kompromisszumok nélküli megoldást. Az új modell a minőség, a funkcionalitás és a dizájn összhangját képviseli."- mondta Belényesi Zsolt, az Electrolux értékesítési igazgatója.

Az 50 x 50 centiméteres kategóriában különlegességnek számító inox felület, a tűzhely színezett üveg teteje és a tükörüveges sütőajtaja modern megjelenést kölcsönöz a készüléknek. A percszámláló és a szikragyújtás a sütőben a kényelmes használatot szolgálja. A tűzhely aljában edénytartó rekeszt alakítottak ki a tervezők, ahol a sütéshez gyakran használt eszközöket is lehet tárolni. A sokoldalúan kihasználható sütőben a forgónyárs használatával grillezni is lehet, a sütőtér világítás pedig garantálja, hogy minden pillanatban látható legyen a hús vagy a sütemény állapota.

A kisméretű tűzhely sütőterének takarítása sem okoz sok fáradtságot. A sütőteret a csavarok elrejtésével alakították ki és egy plusz védőréteggel is ellátták, mely sima felületet biztosít az odaégett szennyeződések eltávolításához.

A Zanussi ZCG 551 GX tűzhelye 64.900 forint fogyasztói áron márciustól kapható a szaküzletekben.


Szöveg és képek: Electrolux
2008. 03. 28.
Kapcsolódó cikkek

A készüléket forgalmazó cégek

Még több Zanussi termék

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum