Konyhaweb

Rusztikus konyhák sütője


Az Electrolux kínálatában szereplő EOB 53000 R beépíthető sütőt kifejezetten azok számára készítették, akik a rusztikusabb berendezési stílusokat kedvelik, ám nem szeretnének lemondani a megszokott minőségről sem.

Electrolux EOB 53000 R A régi időket megelevenítő sütő mindazt tudja, amit egy mai darabnak tudnia kell. Igazából csak a külseje utal a múltra azért, hogy a rusztikus konyha berendezési tárgyaival tökéletes összhangban legyen. A sütő egész frontja fekete, melyet a réz színű fogó és a kezelőpanelen levő gomok réz betétei élénkítenek meg valamelyest.

A beépíthető multifunkciós sütő analóg időzítővel rendelkezik. A kezelőpanelen beállítható a sütés kívánt időtartama, és a kijelzőn jól látható, hogy a sütés idejéből hány perc van még hátra. A légkeveréses és grill funkcióval is rendelkező berendezésben húshőmérő található, ami jelzi, ha a hús optimális puhaságúra sült. A készülék üvegajtaja kétrétegű, így nem forrósodik fel a sütés folyamán, míg az ajtó külső hőmérséklete is maximum 50 fokosra melegedhet fel. Az A energiaosztályú készülék gazdaságos és praktikus társ lehet az ételkészítés során.

A sütőhöz természetesen küllemben tökéletesen illeszkedő gáz főzőlapot is kínál az Electrolux. Az 58 cm széles főzőlap teljes egészében fekete, csupán kezelőgombjain található egy-egy finom réz csík. A négy égőfej közül egy a gyors (3000 W), egy pedig a takarékos főzést (1000 W) teszi lehetővé, míg a másik kettő közepes (2000 W) méretű égőfejjel működik. Az égőfejek fölött elhelyezkedő edénytartó rács zománcozott és két részből áll, ezért mosogatógépben is könnyedén tisztítható.


Forrás és képek: Electrolux
2008. 04.


A készüléket forgalmazó cégek »

Kapcsolódó cikkek

Még több Electrolux termék


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum