KonyhawebKávé vagy selyem?

Nem mindenki engedhet meg magának komplett lakásfelújítást, ha a környezetét egy kicsit fel szeretné frissíteni. Néha azonban szükség van fiatalító kúrára, különösen a konyhában. Sok esetben ugyanis az évek során nem csupán a kinézet változik, hanem a funkcionalitás is.

Kezdjük a kúrát a mosogatótállal. A modern Silgranit mosogatótálak különösen széles választékot kínálnak az attraktív színek palettájából.

Blancolexa kávé színben A Blancolexa esetében például rögtön tíz színből válogathatunk, köztük szemcsés és homogén színekből. Így már a mosogatótállal könnyen sajátos megjelenést adhatunk konyhánknak.
Igazán aktuális a kávé - nemes és uralkodó szín -, mely ideálisan kombinálható fehérrel. A kőhatású anyag és a sötétbarna árnyalat a modernséget hangsúlyozza. Világos fával társítva is harmonikus képet mutat.

A Silgranit mosogatótálak palettáját egy újabb szín, a selyemszürke, gazdagítja. A világos, feltűnésmentes selyemszürke a modern lakk bútorok tökéletes kiegészítője lehet.

Mindkét árnyalathoz a Silgránit érezhetően kellemes tapintása és a színek ragyogása társul. Éppen ezért az egyterű lakásokban - ahol a nappali és a konyha funkcionálisan is összeolvad - is jól megállják a helyüket.


Forrás és képek: Blanco
2008.04


Kapcsolódó cikkek

A terméket forgalmazó cégek

Még több Blanco termék:


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum