Konyhaweb

TV4U: beépíthető TV az Electroluxtól


Az Electrolux beépíthető tévéje a szórakozás élményét varázsolja a konyhákba. A 15"-os képátmérőjű, LCD TV képernyője 170°-ban elforgatható, így a konyha bármely részéről jól látható.

A konyha egyre nagyobb szerepet kap az otthonokban, már nem csupán a főzés és étkezés helyszíneként működik. Nem meglepő, hogy sokan tartanak televíziót a konyhában, hogy ne maradjanak le a fontos hírekről vagy kedvenc műsoraikról. Egy európai felmérés során kiderült, hogy az európaiak több mint 33 százaléka, mintegy 152 millió ember néz televíziót vacsora közben, hetente legalább háromszor.

Egy beépíthető tévé szerves részét képezheti a konyhának, éppúgy, mint a sütő, a mosogatógép vagy a hűtőszekrény.
Az Electrolux Global Design beépíthető termékekkel összhangban a TV4U is tökéletesen beleillik a modern konyhákba. A vízszintes vonalvezetés, és a rozsdamentes acél elegáns megjelenést kölcsönöz a tévének.
A készülékhez DVD lejátszót is lehet csatlakoztatni, így főzés vagy vacsora közben kedvenc sorozatunkat, filmünket vagy koncertünket is nézhetjük, amikor a tévé műsor nem épp a kedvünkre való.

"A konyhákban a készüléket jellemzően falra szerelhető állványra, a munkapultra vagy a hűtő tetejére teszik az emberek. Amellett, hogy egy igényesen berendezett beépíthető készülékekkel felszerelt konyhában egy nagyméretű tévé esztétikai szempontból sem a legelőnyösebb megoldás, még a kábelezés sem mindig megoldható. A TV4U kulturált, igényes megoldást kínál a konyhai tévézésre, és 170 fokban elforgatható képernyőjének köszönhetően a helyiség minden pontjáról jól látható. A TV4U egy olyan készülék, amelyet valóban büszkén vállalhat a tulajdonosa."-mondta Belényesi Zsolt, az Electrolux értékesítési igazgatója.

A TV4You az Electrolux új Global Design filozófiájának szerves része. Az Electrolux innovációja átgondolt tervezésre épül, és a vállalat erre a filozófiára építve fejlesztette ki a Global Design elvét, egy friss, új elképzelést, amely a modern európai fogyasztók által állított egyre magasabb elvárások kielégítését célozza. A Global Design a látvány és az innovatív technológiák harmonikus egységére törekszik az összes Electrolux készülék fejlesztésekor, miközben a háttérben a márka minden termékére jellemző átgondoltság és innováció filozófiája húzódik meg.

Az Electrolux TV4U 299.900 forint fogyasztói áron kapható a kiemelt viszonteladó partnereknél.


Szöveg és képek: Electrolux
2008. 04. 04.


A készüléket forgalmazó cégek »

Kapcsolódó cikkek

Még több Electrolux termék


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum