KonyhawebAz egyedi Grands Crus kávé a krém, a testesség és az ízek tökéletes elegye

Jelenthetnek mindent felülmúló elégedettséget, vagy csak egy csendes, elmélyült percet egy nehéz napon.
A NESPRESSO a pillanatot teszi teljessé kávéinak széles választékával. Tizenkét féle Grands Crus kávét kínál - hermetikusan lezárt alumínium kapszulákban - otthoni fogyasztásra.


Az egyedi Grands Crus kávé a krém, a testesség és az ízek tökéletes elegye, jól megkülönböztethető, egyedi aromákat és illatjegyeket tartalmaz. A borkóstoláshoz hasonlóan, a kávéínyencek azonosítani tudják a legfontosabb aromajegyeket - a pörkölés mértékét, fás, gabonás, vajas, gyümölcsös, citrusos jegyeket - amikor megkóstolják a NESPRESSO Grands Crus kávékat. Fontos a kedvenc kávé fogyasztása közben a keserűség, a testesség és a savasság felismerése is.

A Nespresso nagykövete: George Clooney

A NESPRESSO Grands Crus kávékat hermetikusan lezárt alumíniumkapszulákba csomagolják, hogy megőrizzék a kiváló minőséget: a kávé védve van a levegőtől, a fénytől és a nedvességtől, így a tökéletesre őrölt Grands Crus kávékeverékek több, mint egy évig megőrzik aromájukat, frissességüket, zamatukat.

A kilenc Grands Crus Espresso páratlan aromákat és ízeket rejt, ezek leginkább kisméretű, 40 ml-es csészéből fogyasztva élvezhetők, míg a három könnyebb, de intenzív Grands Crus Lungo hosszúkávékat 110 ml-es csészében szolgálják fel.


Eszpresszó kapszulák

Ristretto
Ristretto Válogatott, kítűnő minőségű kelet-afrikai és amerikai (kolumbiai és közép-amerikai) szemek adják e kávé keserű zamatát és kellemes utóízét. Erősségét a brazil arabica és az afrikai robusta szemek adják.
Adagméret: eszpresszós csésze (40 ml) / félig töltött eszpresszós csésze (25 ml)
Ideális kapucsínó készítéséhez
Erősség: 10
Arpeggio
Arpeggio Ez a kávé közép-amerikai arabica szemekből készül. Klasszikus ízét, erős, sötétbarna színét és kemény habját egy csipetnyi brazil arabicától nyeri el. Egy kifinomult íz tökéletes aromával.
Adagméret: eszpresszós csésze (40 ml) / félig töltött eszpresszós csésze (25 ml)
Ideális kapucsínó készítéséhez
Erősség: 9
Roma
Roma Ez a finom különlegesség ravasz, erős és sokrétű ízzel rendelkezik. Közép-Amerika, Brazília és Afrika legjobb minsőgű kávészemeiből készül.
Adagméret: eszpresszós csésze (40 ml) / félig töltött eszpresszós csésze (25 ml)
Erősség: 8
Decaffeinato Intenso
Decaffeinato Intenso Egy csipetnyi tökéletesen pörkölt robusta és az intenzív ízű latin-amerikai arabica ad ennek a kávénak karakteres zamatot.
Adagméret: eszpresszós csésze (40 ml)
Erősség: 7
Livanto
Livanto Igazi ínyencek részére, kizárólag latin-amerikai arabicából készülő csemege. A "Grand Crus" érzést a csipetnyi dél-amerikai arabica adja.
Adagméret: eszpresszós csésze (40 ml)
Erősség: 6
Capriccio
Capriccio Ez az eszpresszó kávé keserű anyagot tartalmazó, aromás dél-amerikai arabicából készül. Igazi zamatát és jellegzetes, sokrétű ízét brazil arabicától és közép-afrikai robustától kapja.
Adagméret: eszpresszós csésze (40 ml)
Erősség: 5
Volluto
Volluto A brazil arabica teljes ízgazdagsága és aromája érezhető ebben az egyszerre lágy és bársonyos eszpresszóban, miközben a kolumbiai arabica finoman gyümölcsös íze tökéletessé teszi az élvezetet.
Adagméret: eszpresszós csésze (40 ml)
Erősség: 4
Cosi
Cosi E kávé a kelet-afrikai arabicától nyeri enyhén keserű zamatát, könnyedségét és illatát pedig a közép-amerikai arabica finom íze adja. A csipetnyi brazil "santos" már csak a koronát teszi fel e költeményre.
Adagméret: eszpresszós csésze (40 ml)
Erősség: 3
Decaffeinato
Decaffeinato A különböző dél-amerikai arabica szemek erős, csersavas ízét az afrikai robusta lágyítja és teszi különlegesen zamatossá.
Adagméret: eszpresszós csésze (40 ml)
Erősség: 2

Nespresso kapszulák

Lungo kapszulák

Vivalto
Vivalto Karakteres, tökéletesen pörkölt dél-amerikai és kelet-afrikai szemek enyhén gyümölcsös zamattal. Harmonikusan illik hozzá a tej, tejhab.
Adagméret: hosszúkávés csésze (110 ml)
Erősség: 6
Decaffeinato Lungo
Decaffeinato Lungo Erőteljesen pörkölt arabica és egy csipetnyi robusta adja e kávé finoman teljes ízét.
Adagméret: hosszúkávés csésze (110 ml)
Erősség: 5
Finezzo
Finezzo Ez a könnyű, kellemesen savas, gyümölcsös ízű kávé latin-amerikai és kelet-afrikai arabica, valamint afrikai robusta különleges keveréke.
Adagméret: hosszúkávés csésze (110 ml)
Erősség: 4Forrás és képek: Nespresso
2007.12


Porsche TC911P2 kávéfőző
40 095 Ft
Porsche dizájnnal a TC911P2 kávéfőző mindig biztosít Önnek egy zamatos kávé mellett ...
tovább »
Liquelli Cool 101799 szűrőkancsó
5 097 Ft
A Liquelli Cool 101799 szűrőkancsó garantáltan egészséges és tiszta szűrt vizén...
tovább »
Private Collection TKA 6024 kávéfőző + AD 210 4 db fém pohár + 15561 vízkőoldó kávéfőzőhöz és vízfor
12 698 Ft
A Bosch Private Collection sorozatának tagja, a TKA 6024 kávéfőző üveg kiöntőjé...
tovább »


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum