Konyhaweb

Rusztikus páraelszívók


A tökéletes megmunkálás: a lágy elegáns vonalak jól tükröződnek a részletekben. Mi sem lehetne szebb és hangulatosabb, mint a természetes fa...

Ezek a Barriviera páraelszívók kimondottan rusztikus, a természetes fa adottságait kihasználó konyhabútorok dekoratív kellékei. A különleges, finom kidolgozású szegélyváltozatok mellett, esztétikus dekorációikkal még látványosabbá teszik az antikolt kürtőtesteket.
A változatos minták tökéletesen illeszkednek a különböző stílusú készülékekhez, ezáltal egyedi hangulatot kölcsönöznek konyhájának.

Rusztikus konyhabútorok harmonikus kiegészítője

Egyes típusoknál, a gyönyörűen megmunkált, faragással díszített - melegséget és nyugalmat sugárzó - szegélyeket öntöttvas díszítőelemekkel kombinálták, melyek az igazi country stílus jellemzői. A natúr fa szegélyek, egyedileg bármilyen színre pácolhatók, ezáltal tökéletesen illeszkednek bármely konyhabútorhoz. A többféle modellt is felsorakoztató kollekcióban általában 900 mm széles készülékek találhatók, de bizonyos modellek 600 mm széles változatban is kaphatók. A választékot tovább bővítik a szegélyek és minták kombinációi.

Old House Az IVANA típus például a funkció és a forma egyik tökéletes ötvözete, a nagyméretű kürtőben egy fűszertartó polc is helyet kapott, melyet esztétikus liftes ajtó takar. A páraelszívók válogatott kiváló minőségű anyagok felhasználásával készülnek, a tökéletes kialakítás érdekében a befejező részletek megmunkálását mindig kézzel végzik. Az alapanyagoktól a csomagolásig: a modern gyártástechnológia, jól képzett mérnökök, folyamatos fejlesztések, egyedi és exkluzív dizájn - mind-mind a tradicionális olasz stílus és minőség meghatározó alapjai.

A páraelszívók nemcsak szépek és hangulatosak, de kategóriájukban kiemelkedő - 900 m³/h - teljesítménnyel rendelkeznek. Ezt kitűnő motorok biztosítják, melyhez 3 fokozatos mechanikus vezérlés kapcsolódik. Az elszívók zajszintje is jelentősen redukálódott, ami a nagy teljesítmény mellett is magas komfortérzetet eredményez. A munkafelület megvilágítása is fontos szempont, amelyet két 40W-os égő biztosít.

Amennyiben ezek közül a páraelszívók közül választ, az nemcsak csodálatos dísze lesz a konyhájának, hanem - a kiváló teljesítménynek köszönhetően - funkcionális és hasznos berendezése lesz háztartásának.


Szöveg és képek: Multikomplex
2007. 06.


Kapcsolódó cikkek

A készüléket forgalmazó cégeknyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum