KonyhawebVásárlás, amivel pénzt és időt spórolhatok?


Kígyózó sorok, tülekedő emberek, az utolsó darabot pont Ön előtt vették meg, vagy  hazafelé három másik boltban olcsóbban látta a nagy nehezen megvett masinát...
Ismerős történet ez sokunk számára, hiszen nem csak karácsonykor válhat akciófilmhez hasonlóvá egy vásárlás.
Mit szólna ahhoz, ha most a vásárlásnak egy olyan formájáról mesélnék Önnek, amivel a fentiek mind-mind elkerülhetők?


Ugye érdekli?

Na jó, nem csigázom tovább, ez a fantasztikus dolog ott lapul az interneten, hiszen kis hazánkban is tud on-line vásárolni. 

Két részből álló írásomban górcső alá veszem és megosztom Önnel a webes vásárlás előnyeit és hátrányait.

Miért teszem mindezt?

Nem titkolt szándékom, hogy az írások után minél többen próbálják ki a vásárlásnak ezt a kényelmes, gyors és ami a legfontosabb, az esetek többségében, olcsóbb formáját.

Akkor nézzük, milyen előnyökhöz jut, ha interneten keresztül vásárol?

 1. Több ezer forintot is spórolhat!

  Hogyan lehet, hogy ugyanazt az árut nem ritkán 10-20 %-kal olcsóbban tudja megvenni az interneten keresztül, mintha egy hagyományos  boltba térne be?

  Ennek az oka, hogy a webáruházak nagy része nem tart fent nagy, csillogó bemutatótermet sok-sok alkalmazottal, biztonsági őrrel, ennek költségét nem kell beleépíteniük az árba, így lehetnek olcsóbbak a hagyományos konkurenciánál.

 2. Kényelmesen, otthonról rendelheti meg a terméket

  Mit szólna, ha a kedvenc foteljében ücsörögve, pizsamában, és egy nagy csésze tejeskávét kortyolgatva tudna csodás háztartási készülékek között válogatni?

  A világháló segítségével ez is lehetséges, hiszen egy jól elkészített webáruházban minden fontos információt megtud a termékekről.

 3. Hasonlítsa össze villámgyorsan a webáruházak kínálatát

  Korábban,  ha vásárlás előtt alaposan végig akarta nézni a piacon fellelhető kínálatot, több napig is eltartott amíg megtudta, hogy melyik bolt, milyen áron kínálja a portékáját.
  Hála az internetnek, ez is megváltozott. Ma már nem kell a lábát lejárnia ahhoz, hogy megtudja, ki, milyen áron adja a kinézett új szerzeményt. Elég meglátogatni néhány ár-összehasonlító oldalt, ahol pár kattintás után tudni fogja, hogy hol éri meg leginkább vásárolni.

  Azonban vigyázzon, ne dőljön be azonnal az árnak! Nézze meg jó alaposan a cég honlapját, nehogy a kiszállításkor váratlan meglepetés érje, az előre nem kalkulált házhoz szállítás díjával.Ahol az internetes vásárlás előnyeit érvényesítheti

Ha ezek után Ön is olyan varázslatos konyhára vágyik, amit büszkén mutogat a barátnőinek, elég ellátogatnia a http://www.konyhabolt.hu oldalra, ahol több mint 2000 megbízható, praktikus és szép konyhagép között válogathat.

Ebben a webáruházban a hagyományos boltoknál 10-20 %-kal olcsóbban vásárolhat, azonban ha résen van, és vadászik az akciókra, még ennél is több maradhat a zsebében.

Kényelmesen válogathat a legkülönfélébb sütők, botmixerek, páraelszívók, hűtőgépek között, ha pedig bárhol elakad, a segítség is közel van, szakértő kollégákkal e-mailben, vagy telefonon tudja felvenni a kapcsolatot.  Ha bizonytalan, hogy a tűzhelye szabadonálló, vagy beépített, ezen belül egyszerű gázkészülék, univerzális kombitűzhely, netán egy professzionális üvegkerámiás, öntisztító csodamasina legyen, egyszerűen kattintson rá a szavakra, és nézze meg a leírásokat!

Tegyük fel, hogy kinézett egy 3 részes konyhaszettet. A beépíthető sütő, főzőlap, páraelszívó ára összesen mindössze 102.700 Ft. Ráadásul, ha a Konyhaboltból rendeli meg, akkor Budapesten belül ingyen házhoz szállítják Önnek, sőt az ország legtávolabbi pontján lakó vevőnek sem kell 4000 Ft-nál többet fizetnie.Ugye látja már, hogy ha az internetet hívja segítségül, akkor gyorsabban, olcsóbban, kényelmesebben vásárolhat.

Következő írásomban a net sötét oldalát vizsgálom meg, és körbejárom azokat a veszélyeket, amik a vásárlóra leselkedhetnek a világhálón.
Pánikra azonban semmi ok! Ha figyelmesen elolvassa majd cikkemet,  biztonságosan szörfölhet a webáruházak között, és rendelhet bármit, ami megtetszik Önnek. 

Amennyiben kérdése van a fentiekkel kapcsolatban, ide kattintva bátran felteheti és én személyesen válaszolok Önnek. 

Jó vásárlást kívánok!

Guzsaly Péter


Szöveg és képek: Konyhabolt
2008. 04. 21.


Tovább a Konyhabolt.hu-ra »nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum