Konyhaweb

Tökéletesség a tervezésben - újabb díjat kapott az Indesit Moon


Az Excellence in Design rangos arany díját nyerte el a Giugiaro által tervezett Indesit Moon. A kitüntetést az egyszerű, innovatív tervezésért és a háztartásoknak kínált intelligens lehetőségek megoldásáért kapta.

Az Indesit Moon az elmúlt évben is számos nemzetközi elismerést kapott. Idén ez a díjeső tovább folytatódik, immáron a tengerentúlon. A díjat egy ipari formatervezőknek szóló amerikai elektronikai és technológiai újság, az Appliance Design című lap alapította. Az Excellence in Design Awards (Tökéletesség a Tervezésben díj) a fehér- és barnaáruknál, a háztartási gépeknél, az irodai és orvosi eszközöknél, valamint a számítógépeknél a termékek kreativitásában a tökéletességet, az avantgárd technológiai megoldásokban, valamint a figyelemreméltó funkciókban az eredetiséget keresi.

A díj odaítélése során egy háromfős szakmai bizottság négy paraméter alapján vizsgálta meg a jelölt termékeket. Az esztétika, az érzelmekre ható vonzerő, az innovatív hatás és a technológiai teljesítmény szempontjait vizsgálták a termékekben. A "nagy eszközök" kategóriában a Moon maximális pontszámot kapott.

Indesit Moon

"A Moon hatalmas siker számunkra, a nemzetközi díjak elnyerése területén, s egyben a termék értékesítése is jó mutatószámokkal rendelkezik. Innovatív termékről van szó, amely lehetővé teszi számunkra egy magasabb szinten az Indesit újra pozicionálást, köszönhetően az új technológiájának és egyedülálló tervezésének" - nyilatkozta Dario Bassetti, az Indesit Company marketing vezérigazgató-helyettese.

A Moon tervezésében erős személyiségjegyek jelennek meg olyan megoldásokkal, amelyek kombinálják az innovációt a könnyű kezelhetőséggel, a termék és használója közötti közvetlen kapcsolattal. Az Indesit eme mosógépe világszerte a legnagyobb díjakat nyerte el. Kitüntették már Chichagoban, Görögországban, az Egyesült Királyságban, Párizsban és Lengyelországban.


Szöveg és képek: Indesit
2008. 04. 21.

Még több Indesit:


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum