KonyhawebMelegen jobban ízlik!


Meleg ételt legalább napi egyszer kellene fogyasztanunk. Ám sajnos, a körülmények gyakran ez ellen dolgoznak: a párunk nem tud időben elszabadulni a munkahelyéről, vagy a csemeténk csavarog még sport után és későn ér haza. Egy szó, mint száz: az étel kihűlt és nem igazán étvágygerjesztő. Ennek mostantól nem kell így lennie, hiszen végre itt a Miele új beépíthető edény-, és ételmelegítője.


ESW 5080-29 Az ESW 5080-14 és az ESW 5080-29 típusú edény-, és ételmelegítőkben az étel akár hosszabb ideig is melegen tartható úgy, hogy az élvezeti értéke nem csökken. Erről a Miele által kifejlesztett forró levegő keringető rendszer gondoskodik, amelynek segítségével a hőmérséklet 30 és 85 °C között szabályozható. A kívánt hőmérsékletet a fiók belső oldalán található érintőgombokkal állíthatjuk be. A melegítési időt is egyszerűen adhatjuk meg - akár négyórás időtartamra is.
Az edénymelegítőt természetesen csészék vagy tányérok melegen tartására is használhatjuk. Így az ételek és italok még ízletesebbek lehetnek, hiszen az előmelegített edényekben az aromák jobban érvényesülnek, és hosszabb ideig megmaradnak. A kész ételekkel és az edényekkel a berendezés kíméletesen bánik a csillapított fiókzáródási mechanikának köszönhetően.

A Miele edény-, és ételmelegítő két méretben rendelhető. A 60 cm széles készülék szekrénybe szerelhető és 14 cm vagy 29 cm magas lehet. Más beépíthető Miele készülékekkel - gőzpároló, kompakt sütők vagy sütők - kombinálva szekrénybe is szerelhető.

ESW 5080-29 edény- és ételmelegítő fiók   ESW 5080-14 edény- és ételmelegítő fiók

Figyelemreméltó a 10 cm magas csészemelegítő fiók is, mely jól kombinálható a CVA 3000 típusú, Nespresso rendszerű Miele kávéautomatával. A teljesen kihúzható, push/pull nyitási mechanizmussal ellátott fiók a kávézáshoz szükséges eszközök ideális tárolóhelye. A "kisebb" edénymelegítő további előnye, hogy kávéscsészék és csészealjak is előmelegíthetők benne. Az EGW 3060-10 típusú csészemelegítőt közvetlenül a CVA 3000 típusú kávéautomata vagy DG 3000 típusú gőzpároló alá építhetjük, így a két készülék együtt a gyakori 45 cm-es beépítési magasságot adja ki.

Az edény, és ételmelegítők valamint a csészetartó fiók az 5000-es generációjú beépíthető készülékek formavilágába illeszkedik. Előlapjuk az új, könnyen tisztítható CleanSteel nemesacélból készült.


Fotók

ESW 5080-14 edény- és ételmelegítő fiók   csészemelegítő fiók


Szöveg és képek: Miele
2008. 05. 05.


Tovább a Miele Kft. honlapjára »

Még több Miele készülék:
SENSEO fekete kávéfőző + AD 210 4 db fém pohár
18 188 Ft
A SENSEO kávéfőzővel és a Maison du café specíális aromaadagokkal kiváló kávé főzhető. Minden egyes ...
tovább »
MPZ6 Pulp Control gyümölcsfacsaró
6 359 Ft
A Braun MPZ6 Pulp Control gyümölcsfacsaró ideális készülékkel gyorsan zamatos juice-okat készíthet m...
tovább »
5KCG100 kávédaráló - fekete
37 669 Ft
A Kitchenaid 5KCG100 kávédaráló megőrzi a kávé aromáját. Tartály részébe 241 gramm, tölcsér r...
tovább »nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum