KonyhawebHelytakarékos ötlet kis konyhákba

A legkisebb konyhában is van hely, csak tudni kell, hogyan használjuk ki. Átgondolt berendezéssel, helytakarékos készülékekkel vagy például rafinált tartozékokkal. És egy kisméretű mosogatótállal, ami kevés helyen mindazt képes biztosítani, amit egy teljes értékű mosogatóközpont nyújthat.

Egy kis mosogatótál nem jelent automatikusan lemondást a kényelemről - ezt bizonyítja a Schock Genius D-100S egymedencés mosogatótálával. Ez a - kifejezetten kis konyhák és egyfőgy háztartások számára tervezett - modell rendelkezik a modern mosogatótálak legfontosabb funkcióival. A mély medencébe akár nagyméretű serpenyők is kényelmesen elférnek. Egy praktikus, lapos kiöntőmedence második lefolyóként (ha pl. egy korty kávé a csésze alján maradt), vagy az evőeszközök lecsöpögtetéséhez használható jól. A kompakt csöpögtetőtálcán a finom poharak is biztosan állnak. A kicsit megemelt perem pedig megakadályozza a víz túlfolyását. Az átgondolt kialakítás eredménye, hogy a minimosogató teljes értékű megoldást kínál mindennapos használathoz. És mindezt 680 x 460 mm-es teljes méretével teszi, ami 45 cm széles alsó szekrénybe való beépítésre is alkalmassá teszi.

Schock Genius D-100S Cristalite mosogatótál A Cristalite anyag különleges keménységének és karcállóságának köszönhetően a csepptálca a munkalap kibővítéseként is használható akár kenyérszeleteléshez, akár zöldségaprításhoz. Még egy előny: a csepegtetőtálca 18 cm-rel rövidebb, mint a többi mosogatótálé. Ezzel a legkisebb konyhákban is megtartható a mosogató és a tűzhely közötti mininális, 30 cm-es, távolság.

Az ergonómia és a funkcionalitás mellett a Genius D-100S formája is a mosogatótál mellett végzett munkához alkalmazkodik. A lágy formák, a lekerekített élek - amellett, hogy szép látványt nyújtanak - nagyon könnyen tisztíthatók. Apropó, tisztítás! Mint az összes Schock mosogatótál, a Genius család legfiatalabb tagja is ProClean bevonatot kapott, mely a higiénia és a könnyű tisztíthatóság dupla biztosítéka. Először a nedvesség aktivizálja az anyagban található ezüstionokat, melyek - akár egy baktériumrendőrség - még a kifejlődés stádiumában hatástalanítják a csírákat. Másodszor a Génius a ProClean-nek köszönhetően kifejezetten ellenálló és könnyen tisztítható. Így a paradicsomszósz, a vörösbor, a kávé vagy a tea nem hagyhat tartós nyomot a felületen, ahogy a vízkő és a zsíradékok sem. A Schock ápolószereinek használatával ez a hatás tovább fokozható. Az eredmény: a mosogatótál egészen sima felülete, bársonyos tapintással.

A Genius D-100S mind a 13 Crisatile gránit színben kapható.


Forrás és képek: Schock
2008.05


Kapcsolódó cikkek

A terméket forgalmazó cégek

Még több Schock termék


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum