Konyhaweb

Az Indesit a kultúra szolgálatában


Hamarosan kezdetét veszi a nyári szabadtéri színházi szezon, melynek legnagyobb fővárosi rendezvénysorozata a Budapesti Nyári Fesztivál. A kiemelkedő kulturális eseményen 2008-ban immár második alkalommal a Hotpoint-Ariston mint a kultúra és a szórakozás főtámogatója jelenik meg.

Az Indesit Company Magyarország exkluzív, megújult márkája, a Hotpoint-Ariston, mely extragarancia elnevezésű szolgáltatásával saját üzletágában is a magas színvonalat garantálja vásárlóinak, idén ismét a rivaldafénybe került. A cég az elmúlt évek hagyományait követve folytatja aktivitását a társadalmi szerepvállalásban, a kulturális és sportélet támogatásában. A XXI. századi szórakozás igényével élő, egyre szélesebb közönség és a Hotpoint-Ariston üzleti színterének publikuma ugyanaz, a minőséget keresők közössége. Az eddigi tapasztalatok alapján a rendezvénysorozat kiemelt támogatójaként a cég sikerrel szólította meg az érdeklődők, a programokra kilátogatók legszélesebb rétegeit, így teszi ezt ezen a nyáron is.

"Örömünkre szolgált, hogy együttműködésünkkel már az elmúlt év sikereiben is részt vállalhattunk. Hisszük azt, hogy a Budapesti Nyári Fesztivál közönsége nem csak a kultúrában, hanem a mindennapokban is az igényességet és a minőséget tartja szem előtt, így sikeresen találkozik a kiemelt kulturális esemény, és az exkluzív Hotpoint-Ariston márka" - mondja Bolváry Gellért az Indesit Company Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A Budapesti Nyári Fesztivál június 8. és augusztus 31. között várja a kultúraszerető közönséget a megszokott két játszóhelyére, a Margitszigeti-, és a Városmajori Szabadtéri Színpadra. Várhatóan a közönség minden rétege talál ízlésének megfelelő kulturális programot, hiszen 2008 nyarán éppúgy műsorra tűznek operát, operettet, musicalt és vígjátékot, mint prózai előadásokat, jazz, valamint pop és rock zenét, balettot és folklór műsort. Emellett pedig újdonságként a Budapesti Nyári Fesztivál keretein belül további két helyszínen, a margitszigeti Szent Margit Romoknál és a Városmajor Parkban is szórakozhatnak az érdeklődők.


Szöveg és képek: Indesit
2008. 05. 29.

Még több Indesit:


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum