KonyhawebJáték a térrel

Professzionális készülékek vagy tárolóhely? A konyhájukat felújítani szándékozók gyakran találják szembe magukat a választás kényszerével. A Siemens kompakt45 beépíthető készüléksorozata új választ adhat a kérdésre.

A kompakt készülékosztály a maga 45 cm-es magasságával egy luxus limuzin felszereltségével vetekszik. A legjobb példa a Siemens kompakt sütő az activeClean öntisztító technológiával. Hat sütőfunkció és mikrohullámú üzemmód közül választhatunk, ami azt jelenti, hogy ez az egyetlen berendezés két készüléket egyesít. Ez pedig egyet jelent a helytakarékossággal.

Az egészséges táplálkozás hívei - a megtakarított helyet kihasználva - kiegészíthetik készülékeik sorát egy Siemens párolóval és egy edénymelegítő fiókkal. A kávékedvelők beépíthető eszpresszó automatát helyezhetnek ide, mivel ez a készülék is csupán 45 cm magas. Felújításkor a normál - 60 cm - magasságú készüléket lecserélhetjük 45 cm magas kompakt berendezésre, ekkor a maradék helyen elfér még egy edénymelegítő fiók is. Végül is a tökéletes krém egyik titka az előmelegített csészében rejlik!


Siemens kompakt45 beépíthető készülékekForrás és képek: Siemens
2008. 05


A terméket forgalmazó cégek >>>

Még több Siemens termék


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum