KonyhawebAmi igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan - de a Siemens Nespresso Essenza Automatic SN 30 megmutatja

Az Essenza SN 30 csak egy valamit tud, de azt a tökéletesen. Egy célra fejlesztették ki a Siemens és a Nespresso specialistái: kifogástalanul ismeri a kávéfőzés tudományának minden csínját-bínját. Az eredmény egy egyedülálló dizájnnal felruházott kompakt készülék, amely biztosítja az eszpresszó elkészítéséhez optimális nyomást és az ideális hőfokot. Olyan ínyenceknek ajánljuk, akik értékelik a finom különbségeket kávé és kávé között.

Siemens TK 30 N Egy jó eszpresszót könnyű felismerni a bársonyos krémről, testességéről és aromájáról. Mindezek mellett, a készülék az elengedhetetlen frissességet is garantálja csészéről csészére. A kávéfajtákat - amelyeket Grands Curs-nak nevezünk - adagonként alumíniumkapszulákba zárták. 12 fajta ínycsiklandó kávékeverék közül választhatunk, legyen szó fűszeres, lágy, zamatos változatról. A kapszulák a gépbe helyezve, gombnyomásra nyílnak, így a bezárt aroma nem szökhet el.
A használt kapszulák automatikusan egy tárolóba kerülnek. A készülék lelke az úgynevezett thermoblokk szivattyú, amely 19 bar nyomással dolgozik. Éppen ennyi szükséges ahhoz, hogy a kapszulákban lévő 900 féle aroma feloldódjon, és a bársonyos, krémes habba kerüljön. A thermoblokk fűtőelem garantálja a kávé készítéséhez ideális 86-91 °C-ot. Az Essenza ezenkívül még automatikus mennyiségszabályozóval is rendelkezik.

Formáját tekintve az SN 30 letisztult és igényes, akár egy csésze eszpresszó. Külleme markáns, jellegzetes, lekerekített vonalakkal. Karakterét erősíti az alumínium elemek és a fekete műanyag erős kontrasztja, illetve a világító nyomógombok. Kétség nélkül olyan készülék, amely megmutatja, amit tud. Azoknak, akik tudják, mit akarnak.


Forrás és képek: Siemens
2007.11


A terméket forgalmazó cégek >>>

Még több Siemens termék


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum