KonyhawebOpus: olyan, mint egy MP3 lejátszó

Egyenes vonalak, karcsú alak, amely kizárólag a kényelmes használatra koncentrál. A legújabb mobiltelefonok és MP3 lejátszók formavilágát hordozza magán a Schock mosogatótála. A mottó azonban - miszerint a "kevesebb több" - kizárólag a külsőre igaz, a minimalizmust hírdető látvány mögött kifinomult technológia rejtőzik.

A modern építészet és a lakberendezési trendek az elegancia és a technika különös összhangját láttatják: felesleges részletek nélküli geometriai formák divatos fehér színben. Így van ez a konyhában is: a Schock új mosogatótála, az Opus, a legmagasabb funkcionalitást bújtatta purista ruhába.

Schock Opus Cristadur mosogatótál A medence és a csepegtetőtálca közötti "törés" a felelős az Opus markáns megjelenéséért. A hobbiszakácsok persze nem csupán a letisztult formavilágban gyönyörködhetnek, hanem az elegáns tál sok praktikus előnyét is élvezhetik a használat során. A szélek felé szélesedő medence elég helyet biztosít a méretes edények tisztításához. Az alaptartozékként kínált nemesacél tál a medencébe akasztható és annak egész mélységében eltolható. Ha a modell kialakítása engedi a kisebb, gyümölcsmosó medencébe is beleillik az előbb említett tálka. Üveg vágódeszka növeli a munkafelületet, mely elsősorban a kisebb konyhákban jelent nagy segítséget.

Már önmagában a mosogató anyaga is praktikus: a Cristadur felülete robusztus és ellenálló a karcolásokkal szemben, magas kvarctartalmának köszönhetően. A folyadékok és az ízanyagok a pórusmentes felületbe nem hatolhatnak be. A mosogató anyagába beledolgozott ezüstionok természetes baktériumgyilkosként működnek, melyek a kórokozókat és csírákat megsemmisítik. A munkalap síkjába történő beépítés is segít az alapos tisztaság és higiénia megőrzésében: a morzsák és a pultra került ételdarabok egyetlen mozdulattal a mély medencébe söpörhetők és nem tapadnak le vagy szorulnak be a fugákba és résekbe.

Teljesen egyedülálló lehetőséget is kínál az Opus: a mosogatómedencébe integrálható LED-ek formájában. A pici fényforrások fantasztikus fényeffektusokat varázsolnak a vízbe, és pontosan ott biztosítanak világosságot, ahol valóban erre van szükség - a medencében. A fényforrás távkapcsolóval működik, amely bárhol elhelyezhető a konyhában. Az aktuális trendeknek megfelelően a Schock palettáján természetesen a ragyogó fehér szín is szerepel, mely a könnyen ápolható Cristadur anyagnak köszönhetően ragyogóan tiszta is marad. A választékban további hét modern árnyalat is szerepel, így a krémes homoktól a friss égkékig kedvünkre válogathatunk.


Forrás és képek: Schock
2008.05


Kapcsolódó cikkek

A terméket forgalmazó cégek

Még több Schock termék


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum