Konyhaweb

Karcsú konyhatündér


A kevés hellyel rendelkező háziasszonyok tökéletes segítőtársa lehet az Electrolux Global Design termékcsaládjának egyik legvékonyabb tagja, akinek szenvedélye a mosogatás.

Az Electrolux ESF 45010S, 45 cm széles, 9 terítékes mosogatógépének legnagyobb előnye, hogy rendelkezik ugyanazokkal a funkciókkal, mint a 60 cm-es modellek, azonban lényegesen kisebb helyet foglal el, így megfelelő választás lehet a kis alapterületű konyhákba is. A digitális kijelző segítségével könnyedén eligazodhatunk a programok között, az öblítőszer- és sószintkijelzőnek köszönhetően pedig nem felejtünk el gondoskodni az utántöltésről. 5 különböző program és 5 hőmérséklet fokozat (45-70 °C) közül választhatjuk ki az éppen mosogatásra váró edényeknek megfelelőt. A készülék mindössze 13 liter vizet használ el egyetlen mosogatás alkalmával, és az "A" energiaosztályba tartozik.

A még csinosabb nővér, aki a tiszta ruhák rabja

Az Electrolux 40 cm széles, felültöltős mosógépe egy aprócska fürdőszobában is elfér. Kis helyigénye ellenére 5,5 kg ruha mosására is képes. A nagyméretű modellekhez hasonlóan a keskeny mosógép is számos speciális mosóprogrammal rendelkezik. Ennek megfelelően külön programot választhatunk a selyem vagy a farmer ruhák tisztítására. A készülék kijelzőjén nyomon követhetők a különböző programok paraméterei, a Time Manager funkcióval pedig felülírható a gép által javasolt mosási idő.. Az EWT13620W mosógép az "A" energiaosztályba tartozik.

Electrolux ESF 45010S mosogatógép    Electrolux EWT 13620W mosógépSzöveg és képek: Electrolux
2008. 05.


A készüléket forgalmazó cégek »

Még több Electrolux termék


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum