KonyhawebMi a közös a mosogatótálban és a párolóban?

Először is mindkettő megtalálható abban a konyhában, amelyikben a friss, egészséges ételeket csupa nagybetűvel írják. Másodszor, a mosogatótálat nem csupán a zöldségek, húsok és halak előkészítéséhez használjuk, hanem ott hűtjük le vagy csöpögtetjük le az ételeket párolás után, illetve a körítést is ott végezzük. Ezért jó, ha a mosogatótál a kíméletes párolás készülékeihez igazodik, még jobb, ha azok tartozékai kompatibilisek egymással.

Mindez lehetséges - ezt bizonyítja a Blanco a kombitállal. A főmedencébe keresztbe behelyezett lapos nemesacél tál biztonságosan tartja a készülékbe tehető párolóedényt. Éppen ezért az előkészületek vagy az utómunkálatok idéjere azt kényelmesen a medence fölé akaszthatjuk.

Blanco kombitál

Ha a mosogatócentrum - mint pl. a Blancoaxis Edition - a medence széltében eltolható vágódeszkával is rendelkezik, akkor pl. a zöldségeket közvetlenül a párolótálba apríthatjuk. A praktikus kombitál nem csak a párolótál adaptereként szolgál, hanem a lerakófelületet is növeli, ha például a főzéshez használt segédeszközöket (húsvillát, fakanalat, szedőkanalat, stb.) nem tudjuk már hova tenni.
Ezenkívül - méretéből adódóan - a kiegészítő medencét is lefedheti részben.

Ez az intelligens kiegészítő meghatározott nemesacél mosogatóközpontokhoz illik. A választékban minden alsószekrénymérethez és pénztárcához találunk ilyen modellt.

Blanco kombitál
Forrás és képek: Blanco
2008.04


Kapcsolódó cikkek

A terméket forgalmazó cégek

Még több Blanco termék:


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum