KonyhawebBlancoaxis 6S Edition: tengelykoncepció extrákkal

A konyhában gyakran ég a talaj a talpunk alatt - legyen szó akár váratlan vendég érkezéséről, akár a gyerekek hirtelen támadt, csillapíthatatlan éhségéről. Percek alatt kell az ételt elkészíteni, a hozzávalókat megtisztítani, az edényeket elmosogatni. A sokat használt mosogatótál melletti ergonómikus és logikus munkavégzést a Blanco "tengely"-mosogatói tökéletesen támogatják. A gyártó most egy igazán attraktív különmodellel lepte meg vásárlóit. A Blancoaxis 6S Edition modellt számos intelligens extrával szerelte fel, így használatával még több értékes időt takaríthatunk meg.


Intelligens felszereltség

A funkciót és a kényelmes használatot most leginkább a kiegészítők növelik. Ide tartozik a két tál: egy mélyebb, többfunkciós tál és egy lapos, mely leginkább az előkészítéshez használható. Mindkettő tökéletesen illeszkedik a fő- és a kiegészítő medencébe egyaránt. Ám az előkészítő (laposabb) tálkát használhatjuk a többfunkciós tál tetejeként is, például a már megfőtt ételek melegentartására. Vagy lehet mondjuk lerakófelület, de tisztítás után tárolhatjuk benne a mosogatás eszközeit is. És még valami: az előkészítő tál nem csak a többfunkciós tál tetejeként használható, hanem az alátéteként is. Sőt - megnyerő külsejének köszönhetően - önállóan, finomságokkal megrakva a terített asztalon is helytáll.

Blancoaxis 6S Edition

A Blancoaxis 6S Edition átgondolt tartozékainak sorában találunk egy modern vágódeszkát is, értékes diófából. A rugalmasságot ebben az esetben is csupa nagybetűvel írhatnánk: a vágódeszkát használhatjuk kiegészítő felületként, könnyedén eltolhatjuk a csepegtetőtálca és a főmedence fölött például azért, hogy a főmedencében keresztben elhelyezett többfunkciós tálba belecsúsztassuk a vágódeszkán elkőkészített hozzávalókat.

Különleges részlet: a keret

Az ergonómikus mosogatóközpont a dizájnt tekintve is rendelkezik egy különleges részlettel: az Axis 6S Edition kerete olyan alacsony, hogy szinte teljesen úgy néz ki, mint a munkalap síkjába épített tálak. Az ilyen kialakítás előnye például, hogy a kenyérmorzsát egyetlen kézmozdulattal, akadálymentesen belesöpörhetjük a mosogatóba.

És ami még mellette szól: a mosogatás a kényelmes Axis Edition-nel egyszerűen élmény!


Forrás és képek: Blanco
2007.04


Kapcsolódó cikkek

A terméket forgalmazó cégek

Még több Blanco termék:


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum