Konyhaweb

Válasszuk ki a tökéletes mosogatótálat

Az igényeinknek megfelelő mosogatótál kiválasztásához sok szempontot kell figyelembe venni egyidejűleg. Bár korábban a kérdéssel nem foglalkoztak eleget, a mosogatóközpont kialakításának jelentősége igen nagy. A helyiség adottságai, a használó ízlése, a munkavégzési szokások mellett még azt is figyelembe kell venni például, hogy a használó jobb- vagy balkezes, és ez még korántsem minden... tovább»


Mosogatótálak anyagai

A konyhai munka által támasztott követelményeknek a minőségi mosogatótálak anyagai egyaránt megfelelnek. Kiválasztásukkor egyéni ízlésünk, a konyha stílusa és az adott anyagból kínált modellek formavilága a döntő. tovább»


Mosogatótálak beépítési módjai

A hagyományosan beépíthető mosogatók mellett ma már számos egyéb beépítési mód közül választhatunk, melyek mind különleges és látványos megjelenést, egyedi megoldást jelentenek. tovább»


Évente 32 000-szer nyílik és záródik

Melyik az a konyhai berendezés, amelyet akár 32 000-szer is használhatunk egy évben? Ez bizony a mosogatótál elengedhetetlen tartozékát képező csaptelep, ami ezzel az egyik leggyakrabban használt berendezése a konyhának. Ilyen igénybevétel mellett érthető, hogy kiválasztásánál körültekintéssel kell eljárni. tovább»


Gyűjtsd és válogasd!

Alig hihető, de évente fejenként 400 kg hulladékot termelünk. Ez elég nagy mennyiség ahhoz, hogy elgondolkodjuk a környezettudatosabb hulladékgyűjtésen. Egy négyfős háztartásban a hulladék osztályozása megfelelő tároló(rendszer) nélkül már nehézségekhez vezethet. Olyan megoldások is léteznek azonban, amelyeket kifejezetten kis hellyel rendelkezőknek készítenek. tovább»


Sokoldalú és rugalmas: a Blancostatura mosogatóprogram

A konyha pontosan olyan egyéniséggel rendelkezik, mint az ember, aki használja. A legjobban igénybevett területnek - a mosogatótálnak és környékének - éppúgy meg kell felelnie az egyéni elvárásoknak mint a konyha többi részének. A személyreszabhatóság egyik alapfeltétele a sokoldalú kialakítást lehetővé tevő mosogatóprogram. Ilyen a nemesacélból készült Blancostatura. tovább»

Varázslatos elegancia

Gyümölcs megmosása, zöldség kiolvasztása, gomba tisztítása, kenyér szeletelése, víz leöntése, edény mosogatása, üveg polírozása - a mosogató körül mindig van mit tenni. Egyértelmű tehát, hogy a konyha ezen részének mindenekelőtt praktikusnak, jól átgondoltnak és ergonómikusnak kell lennie. tovább»

Minden egyben

A Franke legújabb mosogatótála minden olyan követelménynek megfelel, amit a ma konyhát vásárlók támaszthatnak. Mégis egyetlen szóval jellemezhető tökéletesen, ez pedig az egyszerű. Ez az egyetlen tulajdonság magában foglal mindent a vásárlástól kezdve a beszerelésen át egészen a használatig. tovább»

Víz és fény házassága

A víz és a fény együtt különleges hatást gyakorol érzékeinkre, gondoljunk csak híres parkok csodálatosan megvilágított szökőkutaira vagy a tengerparton fekvő város fényeinek játékára a vízben. Ezt a különleges vizuális élményt keltette életre a Blanco egészen újszerű csaptelepével, a Blancomaster Iluxszal. tovább»

Extravagáns és funkcionális

A Miele formatervezői a 2008-as széria elszívóinak megalkotásakor új utakon jártak. Ennek eredményeként két egyedülálló modell látott napvilágot, a DA 5000 D, melynek szívóteste kinyílik a készülék bekapcsolásakor, majd leállításkor automatikusan visszazáródik; és a DA 5590, az íves vonalakat nélkülöző, leginkább egy elegáns oszlopra emlékeztető berendezés. tovább»

Lucia kollekció az Electrolux-tól

S. Hegyi Lucia, a hazai divatipar kiemelkedő tervezője hagyta kézjegyét az Electrolux készülékein. A 4 termékből álló kollekciót stílusosan az Észak Legendái elnevezéssel illették a kreátorok. tovább»

Két nemzetközi díj az Indesit Moonnak

Az Indesit Company a 2008-as évét két új díjjal indította a Moon mosógép, amely a napokban szinte egyszerre nyerte el a "legjobb termék" díjat Görögországban, az Egyesült Királyságban pedig a "technológiai kivitelezéséért és az otthon ékévé váló dizájnjáért"-díjat, folytatva ezzel a 2007-ben megkezdett, egész Európán átívelő sikert. tovább»

Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan - de a Siemens Nespresso Essenza Automatic SN 30 megmutatja

Az Essenza SN 30 csak egy valamit tud, de azt a tökéletesen. Egy célra fejlesztették ki a Siemens és a Nespresso specialistái: kifogástalanul ismeri a kávéfőzés tudományának minden csínját-bínját. Az eredmény egy egyedülálló dizájnnal felruházott kompakt készülék, amely biztosítja az eszpresszó elkészítéséhez optimális nyomást és az ideális hőfokot. Olyan ínyenceknek ajánljuk, akik értékelik a finom különbségeket kávé és kávé között. tovább»

Velencei álarc

Már javában tart a farsang, egymást követik a bálok. A január 6-ától hamvazószerdáig tartó ünnep a tél kiűzését és a termékeny tavasz várását jelenti. A báli mulatságok elengedhetetlen kellékei - a különleges ételek mellett - a díszes ruhaköltemények és természetesen az álarcok. tovább»

Mennyei falatkák

A kanapé egy falatnyi díszített "szendvics". Ezek az egyszerű "szendvicskék" kiválóan alkalmasak állófogadásokra, összejövetelekre, de még előételként is feltálalhatók. tovább»

Kanapé receptek

Farsangi receptkavalkád
Különleges farsangi fánkLibri könyvajánló

Az egészséges otthon
Harmóniában a természettel

Szép, boldog, egészséges otthon - mindannyian ilyet szeretnénk magunk és családunk számára. Hogyan teremthetünk elegáns, kényelmes és egészséges környezetet: ebben segít Az egészséges otthon című könyv, amelyből megtudhatjuk, hogyan szolgálhatja az otthon elrendezése testi, lelki és szellemi egészségünk védelmét és fejlesztését úgy, hogy közben tekintettel vagyunk mindannyiunk közös otthona, a Föld, védelmére és tiszteletére is.

Bolti ár: 4500 Ft
Az Ön egyedi ára: 4.275 Ft
további részletek»

JAMIE KONYHÁJA
Jamie Oliver

"Ez nem valami komoly, "tanuljunk meg főzni" jellegű tankönyv. Inkább arról van szó, hogy igyekszem a magam laza, nyílt hozzáállását megmutatni. Könyvem segítségével átélheted, mit jelent szakácsszakmát tanulni. De ne feledd: nem arról van szó, hogy profi szakáccsá válsz-e, tények, adatok, technikák tárházává. Azt szeretném, ha a saját utadat járnád, és rám úgy gondolnál, mint egy haverra, aki szükség esetén kisegít egy-két tanáccsal. Légy kreatív, és mint mindent, ezt is csináld vidáman!"

Bolti ár: 5900 Ft
Az Ön egyedi ára: 5.605 Ft
további részletek»
cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum