KonyhawebDinamika és flexibilitás - filteres termoszkannás kávéfőzők Porsche dizájnnal

"Lendületesen szeretném kezdeni a napot!" Ez a kívánság a Siemens új filteres kávéfőzőjével könnyedén teljesülhet. A nemesacélból készült vidám külsejű készülék időtlen dizájnjával meggyőzte az esztétákat. Egyidejűleg a legigényesebbeket is elvarázsolja technikai képességével és ergonómiai tulajdonságaival.

Az első kávé előtt senki sem szereti, ha zavarják. Mindenki kedves, halk szavú ébresztésre vágyik, lágy zenére, könnyű reggelire... Minden csak piano, piano. Talán csak egy társ felel meg kísérőként ezekben a percekben: a Siemens új filteres, termoszkannás kávéfőzője. Kerekded formáiról semmi nem vonja el a figyelmet, alumínium és fekete műanyag borítása diszkréten illeszkedik minden környezetbe.

Siemens TC 911 P2 Porsche dizájnú kávéfőző

Akárcsak külsejében, használatában is a dinamika és a flexibilitás jellemzi. A legszembeötlőbb újdonság a "soft eject" funkció. Amikor az utolsó csepp kávé is lefolyt, a kanna lágyan előre mozdul. Ez az újítás a praktikumot, a kényelmet és a szépséget köti össze. És nem utolsósorban: elég egy pillantás, hogy ellenőrizzük, készen van-e a kávé. A szervírozással nem kell külön foglalkozni: kedvenc feketénket nyugodtan kínálhatjuk a Porsche-dizájn kannában.

A kávéfőző víztartálya kivehető, és feltöltés után visszahelyezhető, egyszerűen, mindössze 3 lépésben. A vízkő eltávolításának szükségességét automatikusan jelzi a gép.

Erős, fekete, krémes? Természetes, hogy mindenki másképp szereti. Egy háromlépcsős (gyenge, normál, erős) program segít a megfelelő aroma kiválasztásában. Azt is eldönthetjük, mennyi kávét szeretnénk egyszerre főzni: fél kannányit, ami kb. 3-4 csészének felel meg, vagy egy egész kannányit, ami kb. 5-8 csésze. A funkció-beállításokat a megszokott módon kék LED-fény kíséri.

Ha a kávészünet ideje lassan lejár, külön kapcsolóval azonnal áramtalaníthatjuk a készüléket.


Forrás és képek: Siemens
2007.12

Porsche TC911P2 kávéfőző + AD 210 4 db fém pohár
42 884 Ft
Porsche dizájnnal a TC911P2 kávéfőző mindig biztosít Önnek egy zamatos kávé mellett ...
tovább »


A terméket forgalmazó cégek >>>

Még több Siemens termék
Készlet 6 fehér porcelán csésze fekete mintával
6 679 Ft
Kínáljon barátainak kávét a 6 fehér porcelán csészéből álló készlettel fekete mintával.Ez a Bodum ké...
tovább »
Dugattyús teáskanna ASSAM 1801-16
9 949 Ft
Egy literes kapacitásával az Assam 1801-16 dugattyús teáskannával újra felfedezheti a régi ízeket és...
tovább »


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum