Konyhaweb
Ezerarcú munkalap

Bár a munkalapok piacán mindig újabb és újabb anyagok jelennek meg az éppen aktuális trendnek megfelelően, mégis a dekorlemezzel borított típusok a legkeresettebbek. Ez nem is csoda, hiszen a hatalmas dekorválasztéknak, a számos élkialakítási és élzárási lehetőségnek köszönhetően a leggazdagabb választékot kínálja, kedvező áron. tovább»


Beton az asztalon

Az építészetből jól ismert beton néhány éve reneszánszát éli. Nemcsak az építészek, hanem a fiatal bútordizájnerek és a művészek körében is kezd felkapottá válni, így az anyagot új oldaláról ismerhetjük meg. tovább»


Tiszta üveg

Savmaratott, szemcseszórt, színes vagy kristálytiszta - az üveg a konyha berendezésének meghatározó funkcionális- és formaelemévé vált. Ajtólapokon alkalmazva lazítja a konyhabútor tömörségét, és izgalmas bepillantást enged a belsőbe. Üvegből készítenek keretbe foglalt ajtóbetéteket, vagy egész ajtókat, polcokat, amelyeket megvilágítva különleges fényhatások kelthetők életre, falburkolatot, tükröket, világítótesteket - mindezt természetesen a konyhába. A ragyogó színekben pompázó üveget újabban munkalapok készítésére is felhasználják. tovább»


Vidékies báj

Az elbűvölő, meghitt, vidékies környezet kedvelői szívesen veszik körbe magukat természetes, rusztikus, fából készült bútorokkal. Finom porcelánok, virágmintás függönyök és terítők, régi, kopott keretbe foglalt képek kísérik az ugyancsak kopottas, natúr vagy festett szekrényeket, asztalokat. Egy ilyen konyhában idegennek érződik a ma divatos nemesacél, üveg vagy beton, de még a dekorlemezzel borított munkalap is furcsán hat, ha színvilága, mintázata nem viszi tovább a környezet diktálta hangulatot. A vidékies konyhát választók tökéletes anyaga a fa és a csempe. tovább»


Mi a Corian?

A Corian szépség, szín és mélység. Erő, megbízhatóság és teljesítmény. Mindenek előtt azonban: inspiráció. Képes arra, hogy megváltoztasson egy teret, hogy azt személyiséggel ruházza fel, hogy a mindennapi életünket szebbé és könnyebbé tegye. A Corian nem határolható be, mert tulajdonképpen minden lehet. Minden helyen. Minden célra. Az egész tőlünk függ. tovább»

LaVico: üveg a konyhában és a fürdőben

Az üveg felületek különlegesek és különösen jól harmonizálnak a fával, kővel, fémekkel és az ásványokkal. Sok olyan tulajdonsága van, melyek által a lakás legnagyobb igénybevételnek kitett részein is alkalmazható, legyen szó a konyháról vagy a fürdőről. tovább»

A főzés művészetének új elemei

Ínycsiklandóan elkészíteni egy ételt művészet. Nincs még egy olyan művészi forma, mely az elmúlt évtizedekben olyan fergeteges fejlődést mondhatna magáénak, mint a főzés kultúrája. A mesterek egzotikus hozzávalókat tesznek a jól beváltakhoz, melynek eredményeként egészen új ízek születnek. Emellett igen nagy figyelmet szentelnek a különleges ételkészítési módszereknek. tovább»

Férfiak konyhája

A sportkocsi tulajdonosok is lehetnek háziasak - így gondolja a két luxusmárka, a Porsche és a Poggenpohl. A napokban ugyanis megjelenik a Poggenpohl konyhastúdiókban a kifejezetten a férfiak számára - akik a konyha és a főzés szerelmesei is egyben - kifejlesztett konyha, a P'7340. tovább»

Partner az egészséges táplálkozásban- Electrolux gőzsütő

Az egészséges táplálkozás egyre nagyobb szerepet játszik minden korosztály életében, így aztán nem meglepő, hogy a lakásfelújításnál fontos szerepet kap a konyha új felszerelése is. Évek óta kényezteti családtagjait főztjével, és ezen nem szándékozik változtatni a jövőben sem, ezért különösen fontos az új sütő kiválasztása.
Az egészséges táplálkozás kapcsán sokat hallott már a gőzsütésről, most itt az alkalom, hogy alaposabban utánanézzen a témának. tovább»

Extragarancia az Indesit és a Hotpoint-Ariston tulajdonosoknak

Az Indesit Company Magyarország Kft. az idén egyedülálló módon bizonyítja termékeinek megbízhatóságát. Amellett, hogy - egyfajta alapszolgáltatásként - a szokásos egy év helyett eleve két év jótállással értékesítik termékeiket, a cég két márkájára bevezette az "extragarancia" fogalmát. A fogyasztók az alap jótálláson felül további két, illetve három év extragaranciát igényelhetnek a termékekre. tovább»

Electrolux Design Lab 2008

Az Electrolux idén hatodik alkalommal írta ki nemzetközi háztartási készülék tervező versenyét. 2008-ban olyan pályaműveket vár a zsűri a diákoktól, amelyek az internetes generáció igényeinek kielégítését szolgálják, s 2-3 év múlva akár meg is jelenhetnek a piacon.
A tavalyi versenyt egy magyar diák, Szabó Levente nyerte, E-wash elnevezésű, mosódióval működő mosógépével. tovább»

Schock újra

Azoknak, akik ismerik elég annyit mondani: a Schock közkedvelt mosogatótálai friss modellválasztékkal ismét kaphatók Magyarországon.

Azoknak, akik még nem találkoztak vele, érdemes tudni, hogy a mosogatók népszerűségüket kiváló minőségüknek és kedvező áruknak köszönhetik. tovább»

Tojásdíszítés repesztéssel

A húsvéti készülődés során gyakran az utolsó pillanatokra hagyjuk a tojásfestést. Előfordul, hogy nincs elég idő a gyönyörű, ám bonyolult és hosszadalmas díszítgetésre. Íme egy olyan technika, ami nagyon gyorsan elkészül, mégis nagyon tetszetős. tovább»


Húsvétra ajánljukLibri könyvajánló

Teremtsd meg álmaid otthonát
Lizzie O'prey

Lizzie szerint mindenkinek meg kellene teremtenie saját álomotthonát, ám azok a lakások, melyek a tervezők agyából pattannak ki, nem nyerik el a tetszését. Ez a könyv 52 ragyogó ötletet ad arra, hogyan tehetjük egyedivé, gyönyörűvé és stílusossá lakásunkat, és hogyan teremthetünk benne megnyugtató légkört. Akár kicsi, akár nagy otthonnal rendelkezünk, Lizzie inspiráló és praktikus ötletei biztosan segítenek lakásunkat tökéletessé varázsolni.

Bolti ár: 2495 Ft
Az Ön egyedi ára: 2.370 Ft
további részletek»

JAMIE KONYHÁJA
Jamie Oliver

"Ez nem valami komoly, "tanuljunk meg főzni" jellegű tankönyv. Inkább arról van szó, hogy igyekszem a magam laza, nyílt hozzáállását megmutatni. Könyvem segítségével átélheted, mit jelent szakácsszakmát tanulni. De ne feledd: nem arról van szó, hogy profi szakáccsá válsz-e, tények, adatok, technikák tárházává. Azt szeretném, ha a saját utadat járnád, és rám úgy gondolnál, mint egy haverra, aki szükség esetén kisegít egy-két tanáccsal. Légy kreatív, és mint mindent, ezt is csináld vidáman!"

Bolti ár: 5900 Ft
Az Ön egyedi ára: 5.605 Ft
további részletek»
cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum