Konyhaweb


MIELE

Vérbeli szakács

Az egyedülálló dolgok felébresztik a vágyakat, mert nincs hozzájuk fogható. Ilyen a Miele új, H 5981 BP típusú, 90 cm széles sütője. A készülék formatervezése, mérete és műszaki felszereltsége egyaránt rendkívüli. tovább»

Játsszon és próbálja ki a
Miele készülékeit!

Nyerje meg a két fő részére szóló belépőt a Miele főzőbemutatójára, ahol megismerheti a gőzpároló és a sütő működését, valamint megkóstolhatja a bemutató során elkészülő finomságokat. tovább»

Ezt jól kifőztük! Megkóstolja?

Több mint 8000 órája mosogat egyfolytábanElbűvölő környezet

Meghittséget árasztó, robusztus fából készült, kissé kopott bútorok, durva felületű fal családi fotókkal, megcsorbult porcelánokkal megrakott polcok - a vidékies stílus késtségkívül a természetes anyagokat, és patinát kedvelők irányzata. tovább»


Hamisítatlanul vidékies

Az őszi természet színeit kedvelők irányzata a vidékies stílus igazán rusztikus változata. A berendezés a meleg földszíneknek ad otthont, ettől válik igazán karakteressé, meghitté és mégis élénkké az összeállítás. tovább»


Modernbe hajló

Régi és új egyaránt megjelenhet a vidékies stílus modernebb változatában. Az ilyen környezet az állandó változás érzését sugallja, olyan, mintha az eltérő korú tárgyak időről időre kerülnének otthonunkba. A folyamatos megújulást tükrözi friss, tavaszi árnyalatokból felépülő színvilága is. tovább»


Összhangban a részletek is

A konyhabútor anyaga, formája, festése, de még az alkalmazott elemek, sőt a kiegészítők is mind-mind a stílus meghatározó elemei. Íme egy lista a vidékies stílusról, egészen a legapróbb részletekig. tovább»


Új szín a tömörfa konyhák palettáján

A németországi Alno AG idei újdonságai között szerepel egy konyha, amelynek anyaga, formája és elemei a vidékies stílus jegyeit hordozzák, színe azonban a legújabb nemzetközi trendeknek felel meg. tovább»


Régmúlt idők értékei

A tradicionális berendezés kedvelőinek készült az Emos Storia bútora. A dió színű konyha a legapróbb részletekig kidolgozott: apró, finom minták, kecses fogók, elegáns üvegek teszik remekművé az összeállítást. tovább»

Kaméleon mosogatótálak

Egy konyhát akkor érzünk igazán tökéletesnek, ha minden - de minden, a legapróbb részletekig - összhangban áll egymással. Könnyen nehéz helyzetbe kerülhetünk, ha olyan irányzatot kedvelünk, amely kevésbé elterjedt - és ragaszkodunk elképzelésünkhöz. A Schock kínálatában szerepelnek olyan mosogatótálak, amelyek a modern, dizájnhangsúlyos környezetbe éppúgy beleillenek, mint a rusztikusabb vonalat képviselő vidékiesbe. tovább»

Rusztikus konyhák sütője

Az Electrolux kínálatában szereplő EOB 53000 R beépíthető sütőt kifejezetten azok számára készítették, akik a rusztikusabb berendezési stílusokat kedvelik, ám nem szeretnének lemondani a megszokott minőségről sem. tovább»

Kávé vagy selyem?

Nem mindenki engedhet meg magának komplett lakásfelújítást, ha a környezetét egy kicsit fel szeretné frissíteni. Néha azonban szükség van fiatalító kúrára, különösen a konyhában. Sok esetben ugyanis az évek során nem csupán a kinézet változik, hanem a funkcionalitás is. tovább»

TV4U: beépíthető TV az Electroluxtól

Az Electrolux beépíthető tévéje a szórakozás élményét varázsolja a konyhákba. A 15"-os képátmérőjű, LCD TV képernyője 170°-ban elforgatható, így a konyha bármely részéről jól látható. tovább»

Cseppnyi gyönyörűség a Zanussi tolmácsolásában

Hamisítatlan olasz hangulatot idéz a Zanussi új, kisméretű gáztűzhelye a magyar konyhákban. Multifunkciós sütőjével a főzés maximális élményét nyújtja, modern megjelenésével pedig igazi gyöngyszeme a konyhai eszközöknek. tovább»

AEG-Electrolux, csúcstechnológia csendes kivitelben

A technológiai újításoknak, a körültekintő termékfejlesztéseknek és a magas szintű precizitásnak köszönhetően az AEG-Electrolux új beépíthető készülékei a piac legcsendesebb modelljei közé tartoznak. tovább»

Festett fűszertartó

Elbűvölő részlete lehet konyhánknak ez a finom, festett porcelán fűszertartó. Készíthetünk egy egész garnitúrát is, ha több van belőle, még jobban mutat a polcokon. tovább»


Mi mennyi?

Tégy bele diónyi vajat, egy csésze tejet, 3 csapott evőkanál cukrot és késhegyni sót. A kezdő szakácsok gyakran bizonytalanodnak el már az első receptnél, ha ilyen mértékegységekkel találják magukat szembe. Aggodalomra semmi ok, itt a kalkulátorunk, ami a leggyakrabban használt mértékeket átváltja mérleggel is kimérhető súlyokra. tovább»

Tradicionális ízekLibri könyvajánló

Az egészséges otthon
Harmóniában a természettel

Szép, boldog, egészséges otthon - mindannyian ilyet szeretnénk magunk és családunk számára. Hogyan teremthetünk elegáns, kényelmes és egészséges környezetet: ebben segít Az egészséges otthon című könyv, amelyből megtudhatjuk, hogyan szolgálhatja az otthon elrendezése testi, lelki és szellemi egészségünk védelmét és fejlesztését úgy, hogy közben tekintettel vagyunk mindannyiunk közös otthona, a Föld, védelmére és tiszteletére is.

Bolti ár: 4500 Ft
Az Ön egyedi ára: 4.275 Ft
további részletek»

A konyha - az otthon szíve
Terence Konran

Mindent átfogó művében a szerző a lakás legösszetettebb része, a konyha berendezésének fortélyaival ismerteti meg az olvasót.

Bolti ár: 8500 Ft
Az Ön egyedi ára: 8.075 Ft
további részletek»
cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum