KonyhawebAubergine Design a Zanussi hűtőkben


Új hűtőszekrény családdal jelenik meg a Zanussi a magyar piacon. Az új modelleket kívül-belül modern dizájn elemekkel látták el a tervezők. Az Aubergine - padlizsán - elnevezés a készülékek padlizsánlila zöldségtároló fiókjaira és a hűtőajtó rekeszeire utal. Az Aubergine hűtők megszínesítik a megszokott konyhai munkát.

Zanussi Aubergine Design


Az Aubergine Design letisztult formáit és átlátszó elemeit viselik magukon az új egyajtós és a kombinált Zanussi hűtők is. A hagyományos fehér kivitelű készülékek mellett egy elegáns inox borítású modell színesíti a termékskálát, mely tökéletesen illeszkedik a beépíthető termékekkel felszerelt konyhákba. A fogyasztók sokszor választanak szabadonálló hűtőt beépíthető gépekkel felszerelt konyhájukba, így számukra is kínál megoldást a Zanussi.
Az új megjelenés modern külsőt és belsőt kölcsönöz a termékeknek, mindemellett továbbra is hangsúlyos a belső tér praktikus kialakítása.

Zanussi Aubergine Design hűtő A hűteni kívánt élelmiszerek és italok átlátható szortírozását az extra nagy zöldségtároló rekesz, a palacktartók, üvegpolcok és az átlátszó fagyasztórekeszek teszik lehetővé.

A Zanussi hűtőkre jellemző egyszerű és átlátható kezelhetőség az új modellek tervezésénél is központi szerepet kapott. A hűtőszekrények ajtónyílása megfordítható, így könnyen illeszkedik bármilyen konyhai elrendezésbe.

A cég által végzett fogyasztói kutatások és a piac visszajelzései alapján növekszik az igény a környezetbarát berendezések iránt. A háztartásokban a hűtő- és fagyasztószekrények fogyasztják a legtöbb energiát, hiszen funkciójukból adódóan szinte folyamatosan működnek. Az elmúlt évek technikai újításainak köszönhetően ma már minden Zanussi hűtőszekrény "A" energiaosztályba tartozik.


Szöveg és képek: Electrolux
2008. 05. 07.
Kapcsolódó cikkek

A készüléket forgalmazó cégek

Még több Zanussi termék

nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum