KonyhawebTejhab a finom kávé szerelmeseinek


Hol főzik a legjobb latte macchiato-t a városban? E kultikus ital rabjai ismerik a legjobb helyeket. Mostantól azonban ezért az élvezetért ki sem kell tenni a lábunkat a lakásból. A Miele a beépíthető kávéautomaták új 5000-es generációjával bebizonyítja, hogy a legmenőbb olasz kávéházak kávékülönlegességeit akár otthon is elkészíthetjük. Nincs más dolgunk, mint a kezelőfelületen egyetlen gombot megnyomni, s a tökéletes háromrétegű latte macchiato teljesen automatikusan elkészül.


Miele CVA 5000 kávéautomataCVA 5000: latte macchiato gombnyomásra

A CVA 5000 sorozat új készülékei természetesen sokkal többet tudnak a közkedvelt latte macchiato összeállításánál. A kapucsínó, forró tej és tejhab ugyanúgy gombnyomásra készül, mint a klasszikus kávé vagy az eszpresszó. Az ínyencek most szabadjára engedhetik a fantáziájukat, és saját kávékülönlegességeiket is bátran elkészíthetik. Ebben az esetben szintén elegendő egyetlen kézmozdulat, a csészét vagy a poharat akár el sem kell mozdítanunk. Ezt a kényelmet egyedül a Miele biztosítja Önnek.

Szintén a Miele saját fejlesztése a beépített tejtartó edény. A kettős falú, nemesacélból készült hőtartó edény a tejet 12 órán át minőségromlás nélkül képes tárolni. Így garantálja a hosszú időn át is egyenletesen jó minőségű tejhabot. A nagy - kb. 700 ml - befogadóképességnek köszönhetően folyamatosan készíthető nagyobb mennyiségű kapucsínó, latte macchiato, forró tej vagy tejhab. A tejtartó edényt a beépíthető kávéautomata ajtajában alakították ki, ami utántöltéshez vagy a hűtőben történő tároláshoz könnyedén kivehető.

A töltési mennyiség ellenőrzése automatikusan történik, a kijelzőn idejében megjelenik a figyelmeztetés, ha a tej utántöltése szükséges. Így a tejhab mindig ugyanolyan tökéletesre sikerülhet, függetlenül annak fajtájától. Zsíros, zsírszegény vagy tartós tej, de akár szója-, kecske- vagy laktózmentes tej is felhasználható - az eredmény mindig egyformán kifogástalan.

Latte macchiato a Miele CVA 5000 kávéautomatából A kávét a gép mindig frissen őrli. A főzőegységben dinamikus főzőkamra található, ami a beáramló vizet felduzzasztja. Így a kávé és a víz még intenzívebben keveredik egymással, a végeredmény pedig finom, aromás kávé.

Az új kávéautomata kezelése az áttekinthető szöveges kezelőfelületnek és az ott megjelenő információknak köszönhetően egyszerű és kényelmes. Az érzékelőgombok segítségével a készülék valamennyi funkciója a kezelőfelületen beállítható. Itt történik az ital kiválasztása és elkészítése, valamint az egyedi programozás, például a be- és kikapcsolási idő, a vízkeménység vagy az egyéni felhasználói profilok beállítása.

Akár 10 felhasználó is saját ízlése szerint állíthatja be a kávéőrlés fokozatát, az őrölt kávé mennyiségét, a víz hőmérsékletét, valamint a tej vagy víz mennyiségét, saját egyedi profilja beprogramozásával. További rugalmas megoldást kínál a kávétartály, amelybe más, pl. koffeinmentes kávét is tölthetünk adagonként.

A nemesacél kávéautomatát különleges CleanSteel bevonattal látták el, amelyen kevesebb ujjlenyomat látszik és rendkívül könnyen tisztítható. Speciális tisztítószer nem szükséges. A Miele új, beépíthető kávéautomatáit 45 cm magasra tervezte, így azok kamraszekrénybe, de akár mobil szekrénybe is beépíthetők.
Tökéletes párost alkotnak a beépíthető edénymelegítővel: a kávéscsészék máris melegek, az élvezet pedig tökéletes.


Szöveg és képek: Miele
2008. 05. 19.


Tovább a Miele Kft. honlapjára »

Még több Miele készülék:
CIN CIN K50398-10 cukortartó és tejkiöntő
6 881 Ft
A reggeli vagy uzsonnázó asztal ízléses kiegészítő kelléke a Bodum CIN CIN K50398-10 cukortar...
tovább »
Pro Line kenyérpirító KPTT780 piros
48 328 Ft
A mindig jól sikerült reggelikért a Pro Line KPTT780 kenyérpirító dizájnt, ergonómiát és hatékonyság...
tovább »
Liquelli Cool 101799 szűrőkancsó
5 097 Ft
A Liquelli Cool 101799 szűrőkancsó garantáltan egészséges és tiszta szűrt vizén...
tovább »nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum