KonyhawebA csendes kávézgatás élménye

Kávérajongók figyelem! Megérkezett a kávéfőző-automaták új generációja, ami otthonunkba varázsolja a hőn áhított nyugalmat! Álomszuszék lakótársunkat, vagy a kollégáinkat az irodában nem fogjuk többé zavarni, mert a speciálisan kialakított, integrált kávédaráló a szemeket minden eddiginél halkabban őrli olyan finomra, amilyenre csak szeretnénk. A Caffé Silenzio plus CS 5200 az AEG-Electroluxtól a legjobb példa arra, hogy a kávéőrlés hang nélkül is megy.

A filteres kávéfőző már a múlté, manapság a friss kávébabból készült eszpresszó és kapucsínó a divat! Az igazi élvezet kulcsszavai: jó minőségű kávétermés, pörkölés és elkészítés. Nem csoda hát, hogy a forró ital rajongói nagy hangsúlyt fektetnek az elkészítés módjára. Pontosan tudják, az a legfontosabb, hogy frissen őrölt kávé kerüljön a kávéfőzőbe, így érvényesül az aroma tökéletesen. A forró víz hatására keletkezett nyomás pedig finom, selymes habbal koronázza meg a kávét.

A kávéházakban hozzászokhattunk a forró ital főzésével járó zajokhoz, de otthonunkban ezek zavaróan hatnak. Egészen eddig választanunk kellett a csendes nyugalom és az élvezet között. De ennek mától vége! Az új AEG-Electrolux eszpresszó-automata egyszerre valósítja meg a kávéfőzés tradicionális ceremóniáját, és rendkívül halk darálója biztosítja a hőn áhított csendet is.

Mindezek mellett a Caffé Silenzio plus CS 5200 könnyen kezelhető, használata egyszerű, programozása nyomógombbal történik. A készülék minden bekapcsoláskor önmagát tisztítja, így a kézi tisztítás szinte elhanyagolható.
Egyszerű, ám mégis többfunkciós kivitelezésének köszönhetően bárki otthonába varázsolhatja az olasz kávézók világát.


Három tipp az AEG-Electrolux baristáitól

A baristák a kávéfőzés nagy mesterei, rajtuk áll, hogy a kávézó zamatos kávéjával meghódítja-e közönségét. Íme a jó tanácsok:

  • A kávészemeket soha ne tartsuk dobozban, hagyjuk a zacskóban, amiben megvásároltuk. A levegővel való érintkezést kerüljük - ez az első számú aromagyilkos. A csomag kávét tegyük inkább a hűtőbe.
  • Nem keletkezett elég krém? A megoldás: vízkőmentesítés! A vezetékekben lerakódott vízkő akadályozza a megfelelő nyomás keletkezését, anélkül pedig nincs krém sem.
  • A tejhabhoz mindig friss, hideg, és mindenekelőtt félzsíros tejet használjunk, így lesz a hab vastag és édes.Forrás és képek: Electrolux
2007.12


Próbálja ki az AEG-Electrolux recpetjeit!

A készüléket forgalmazó cégek

Még több AEG-Electrolux készülék


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum