KonyhawebAEG - Electrolux főzőlap Slide Control vezérléssel:
tökéletes kontroll és irányítás

Az AEG-Electrolux legújabb fejlesztése a Slide Control vezérlés, mely a főzőzónák hőmérsékletének gyors és precíz beállítását teszi lehetővé a főzőlapon. A kezelőpanel hőmérséklet skáláján az ujj csúsztatásával, vagy a kívánt teljesítményfokozat értékének közvetlen érintésével, egyszerűen és pontosan beállítható a főzőzónák hőmérséklete.

Az érintésvezérelt főzőlapok nagy részénél a felfelé és lefelé mutató nyilak érintésével lehet beállítani a főzőzóna kívánt hőmérsékletét az 1-9-ig terjedő skálán. A Slide Control vezérlés kiváltja az utasítás "begépelését" és közvetlenül a kiválasztott hőmérsékleti szint értékének érintésével, vagy az ujj skálán történő csúsztatásával beállítható a megfelelő fokozat. A kezelőpanel az ujj érintését a teljes skálán érzékeli, így beállítható két megjelölt érték közötti hőmérséklet is (pl. 7-8 fokozat között).

A négy főzőzóna külön-külön szabályozható, mindegyikhez önálló Slide Control vezérlő tartozik. A kezelőfelületek elhelyezése egyértelművé teszi, hogy mely vezérlő, melyik főzőzónához tartozik, így nem fordulhat elő, hogy véletlenül másik főzőzónát melegítünk fel, mint amire az edényt felhelyeztük. A direkt hőmérséklet programozásnak köszönhetően az elektromos főzőlap gyorsabban éri el a kívánt hőfokot.

Az AEG-Electrolux 66331K-mn elektromos főzőlap 99 900 forintos fogyasztói áron májustól kapható a szaküzletekben.


Szöveg és képek: Electrolux
2008. 05. 27.


Még több AEG-Electrolux készülék


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum