KonyhawebRivaldafényben a mosogatótál

Függöny fel, fény be: egészen új, rafinált fényjátékot láthatunk a Schock rendezésében. A mosogatógyártó elsőként épített LED-égőket közvetlenül a medencébe, amellyel izgalmas fényhatásokat csempészik konyhánkba. A fény, a víz és a hab varázslatos játéka különleges hangulattal ruházza fel a helyiséget.

A világítás hatására a tálak színes Cristadur és Cristalite anyaga selymes fényben ragyog és még könnyedebbnek hat. A legattraktívabbak mégis a fémes hatású világító mosogatótálak, melyek így már nem csupán funkcionális, de optikai központjaivá is válnak a konyhának, különösen akkor, ha a tálhoz illeszkedő üveg vágódeszka kíséretében szerepelnek a színpadon. A - természetesen - tökéletesen vízálló fehér LED-eket a Schock szinte az összes modellbe beépíti, ha úgy kívánjuk.

A fények természetesen praktikus segítők is a mosogatótálnál végzett munka során. Az üvegek polírozásakor, a saláta megmosásakor vagy a tészta vizének leöntésekor pontosan ott van világos, ahol lennie kell: a medencében. A fénydiódáknak köszönhetően a legkisebb szennyeződéseket és foltokat is azonnal észrevesszük: a poharakat nem kell többé a fény felé emelnünk, hogy meggyőződjünk azok makulátlan tisztaságáról és a zöldségeknek, valamint a gyümölcsöknek a legapróbb pórusait is tökéletesen láthatjuk. Sötétben is praktikusnak bizonyulnak a LED-ek - még az éjfélkor nassolók is egyszerűen elmosogathatják a tányért a világító medencében.

A furfangos lámpácskákat távirányítóval vezérelhetjük, így nincs szükség hosszú kábelekre. A kapcsolót bárhol elhelyezhetjük a konyhában, mágnessel rögzíthetjük a hűtőre, vagy az alsó szekrények alá is. A gyakori ki-be kapcsolgatás nincs hatással a fényjáték élettartamára. A LED-ek nem érzékenyek az áram ingadozására és így legalább annyira alkalmasak a mindennapos használatra, mint a hosszú élettartamú és könnyen ápolható Cristadur és Cristalite anyagok, melyekből a mosogatótálak készülnek.


Forrás és képek: Schock
2008. 06. 02


Kapcsolódó cikkek

A terméket forgalmazó cégek

Még több Schock termék


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum