KonyhawebKávé a kedvünkre hangolva


A férfi feketén és erősen issza, a nő gyengébben szereti. Néha egy bársonyos kapucsínó is belefér, esténként pedig koffeinmentes kávé kerül az asztalra. Ez nem jelent problémát a Miele azon kávéautomatái számára, amelyek a Nespresso kapszulás rendszerével működnek. Az új CVA 3000 sorozat kényelmes kezelhetőségével és tökéletes eredményeivel tűnik ki a sorból.

A Nespresso kapszulás rendszere révén a kávé szerelmesei 12 különböző kávéfajtából válogathatnak kedvük szerint. A gyártás során a frissen őrölt kávét légmentes kapszulákba zárják, ami az aromát és az ízt tökéletesen megőrzi. A kávé így ínycsiklandóan friss, az elkészítése pedig egyszerű és tiszta.

Mindegy, milyen kávéfajtát választunk, a kifinomult Miele technika és a zamatos kávé kombinációjával mindig tökéletes a végeredmény. Erről tanúskodik az eszpresszó finompórusú, krémes habja is. Az egyedülálló kapucsínó készítővel a tejhabot közvetlenül a csészébe engedhetjük vagy akár külön kannában is tálalhatjuk. A kapucsínó készítővel forró tej is előállítható, hogy tényleg valamennyi kávékülönlegességet, például a méltán népszerű latte macchiato-t is, az asztalra varázsolhassuk.

Miele CVA 3000 kávéautomata A kezelés meglepően egyszerű, magától értetődő. Az érzékelőgombok segítségével a kezelőfelületen valamennyi funkció beállítható. Itt történik a megfelelő kapszula kiválasztása és a kávé készítése. Egyedileg programozható például a be- és kikapcsolási idő, a vízkeménység, illetve az egyéni felhasználói profilok beállítása.

A CVA 3000 egyidejűleg 10 felhasználó profilját tudja tárolni. Így lehet például saját néven elmenti akár az eszpresszó személyre szabott mennyiségét is. Természetesen az alapbeállítást is megváltoztathatjuk minden csészénél.

A CVA 3000 nemesacél kivitelben kapható. A készülékeket CleanSteel nemesacéllal, egy speciális felülettel látták el, amelyen kevesebb ujjlenyomat látszik és rendkívül könnyen tisztítható. Speciális tisztítószer nem szükséges.

A kávéautomata beépítése rendkívül rugalmas: az 50 cm és 60 cm széles gép alsó, felső vagy kamraszekrénybe is beilleszthető, de akár a felső szekrény alá is szerelhető. Szabadon álló gépként a munkalapon is elhelyezhetjük, így a készülék minden konyhában megtalálja a helyét, akár utólag is. Kombinálható a beépíthető edénymelegítővel, de mobil szekrénybe is beilleszthető. Most már semmi nem gátolhat minket abban, hogy a kávénkat a nappaliban élvezhessük.


Szöveg és képek: Miele
2008. 06. 16.


Tovább a Miele Kft. honlapjára »

Még több Miele készülék:
Therm De Luxe M648/1-212 kávéfőző + Adagolókanál
12 249 Ft
A Therm De Luxe M648/1-212 kávéfőző elegáns fekete és acél külseje jól összefér a kész...
tovább »
Dugattyús teáskanna ASSAM 1802-16
12 820 Ft
1,5 literes kapacitásával az Assam 1802-16 dugattyús teáskannával újra felfedezheti a régi ízeket és...
tovább »
ES460 eszpresszó gép + 15563 x4 tisztító tabletták kávéfőzőhöz + Adagolókanál + Expresso - 6 darabo
36 026 Ft
A Kenwood ES460 eszpresszó gép 15 bar nyomással működik. Egyedülálló ízeket produkál. Az &#x...
tovább »[1]
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum