Konyhaweb

Frissítő megoldások az Electrolux hűtőkből


Az Electrolux Brita és Drinks Express hűtőszekrényei speciális kialakításuknak köszönhetően praktikus segítőtársak lehetnek szervezetünk belső hidratálásában.

A víz szervezetünk legfontosabb alkotóeleme. Egy felnőtt ember testének közel 70 százaléka víz, ezért jelentős szerepet játszik egészségi állapotunkban. Hatással van vérnyomásunkra, vérkeringésünkre, emésztésünkre, izületeinkre és még bőrünk állapotára is. Agyunk 90 százalékát is víz alkotja, így felelős gondolkodásunkért és érzéseinkért is.

Egy iráni orvos, Batmanghelidj szerint nem betegek vagyunk, hanem szomjasak. Ő kizárólag víz itatásával gyógyított meg gyomorfekélyt, allergiát, hátfájást és depressziót. Módszerének egyik kulcsa, a betegeivel megitatott víz kiváló minősége.
Az Electrolux a Brita szűrős és Drinks Express hűtőivel a megfelelő mennyiségű és minőségű vízfogyasztásra ösztönzi az embereket.

A Brita hűtő ajtajába egy 4 literes tartály került beépítésre, melyet csapvízzel kell feltölteni. A víz kellemesen hűs hőmérsékletét a háztartási hűtőtér biztosítja. A hűtőajtóban elhelyezett Brita Maxtra szűrőbetét hatékonyan lágyítja a csapvizet, kiszűri a rosszízű és kellemetlen illatú anyagokat, például a klórt és a csővezetékekből származó nehézfémeket, többek között az ólmot és a rezet. A tiszta, szűrt víz merőben más ízélményt nyújt a fogyasztónak.
A hűtőajtón elhelyezett csap egyfelől folyton emlékezteti az embereket a vízivás szükségességére, másfelől megkíméli őket az állandó ajtónyitogatástól, ami a nyári melegben jelentősen megnövelheti a készülék energiafogyasztását.

"A termékfejlesztés során elsődleges szempont volt, hogy jól használható készülékekkel jelenjünk meg a piacon, ezért mindkét esetben egy alulfagyasztós kombi hűtőt fejlesztettünk tovább. A hűtők ezzel megtartották alapvető funkciójukat és kiegészültek egy-egy olyan extra szolgáltatással, amellyel plusz energiaráfordítás nélkül tudják az emberek beépíteni hétköznapi rutinjukba a vízivást.
Sokszor előfordul, hogy a nyári melegben hazaérve egy hideg italra vágyunk, az italok lehűtésére azonban legalább fél órára van szükség.
Erre a problémára kínálunk megoldást a Drinks Express hűtőszekrényünkkel." - mondta Belényesi Zsolt, az Electrolux értékesítési igazgatója.

Az Electrolux Drinks Express egy beépített gyorshűtő modul segítségével a hagyományos hűtőszekrényeknél hatszor, de még a fagyasztóknál is gyorsabban hűti le az italokat. Ennek eredményeként kevesebb, mint 20 perc alatt kész a kellemesen hűs frissítő.

A gyorshűtő modul biztonságosan, a megfagyás veszélye nélkül biztosítja a gyors hűtést. A rekeszben nyolc 0,33 vagy 0,5 literes fémdobozt, vagy két borosüveget, vagy egy másfél literes üdítőt tárolhatunk. A rekesz az egyik zöldségtároló fiók helyén lett kialakítva, így inaktív állapotban hagyományos tárolóként funkcionál.

A Brita (ENB39405S) hűtőszekrény 164.900, a Drinks Express (ENB38607X) hűtőszekrény pedig 174.900 forint ajánlott fogyasztói áron megvásárolható a szaküzletekben.


Szöveg és képek: Electrolux
2008. 07. 02.


Kapcsolódó cikkek


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum