Konyhaweb


Kreatív Park - Ne mindig csak ugyanazt hajtogasd!

Végre itt a nyári várva-várt vakáció. Rengeteg izgalmas szabadtéri kikapcsolódási lehetőség vár az egész családra. De mit tehetünk akkor, ha az időjárás keresztülhúzza számításainkat és a kedvezőtlen idő miatt hosszú, esős napokon át bennreked a család az otthon falai közé? A Canon legújabb online szolgáltatásának, a Kreatív Parknak köszönhetően még akkor is tartalmas időtöltésre nyílik lehetőség, ha a strandolást az eső elmossa.

A közösen eltöltött kellemes pillanatok és az önfeledt játék mellett, sok örömet szerezhet családtagjainak, barátainak, vagy akár ismerőseinek egy-egy személyre szabott apró meglepetéssel. Engedje szabadjára kreativitását a Canon Kreatív Park szolgáltatásával! Kedvére készíthet bohém üdvözlőlapokat, álarcot, különféle dekorációkat, hajtogathat origami csodákat, vagy akár nyomtathat egyedi fényképalbumot. Az egész család számára remek kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a Kreatív Park oldaláról letölthető sablonok.

Mindösszesen egy internetkapcsolattal rendelkező számítógépre, papírra, ollóra és természetesen egy Canon nyomtatóra lesz szükségük, és az egész család máris belevetheti magát a Kreatív Park mesés világába. Egyszerűen nyomtassák ki a Kreatív Park oldaláról kiválasztott sablont, és kövessék az egyértelmű, ábrákkal illusztrált utasításokat. Az eredmény garantáltan kézzelfogható lesz. A gyerekek kézügyességének, logikájának és alkotóképességének fejlesztésére is kiválóan alkalmas, sok örömteli pillanatot biztosító Kreatív Park által kínált ötletek egyszerűsége garantálja a sikerélményt a család aprajának-nagyjának.

A Canon Kreatív Park szolgáltatása az alábbi linken érhető el:
http://www.canon-europe.com/creativepark/


Szöveg és képek: Canon
2008. 07. 07.nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum