KonyhawebBSC - forradalmasított lefolyó

Hogyan vehetjük rá a pasikat a mosogatásra? Helyes technikával.
Esetünkben a helyes technika neve: BSC. A rövidítés mögött az elektronikusan szabályozott lefolyó-távműködtető, a Blanco SensorControl rejtőzik - a neves mosogatótálgyártó világújdonsága.


Megérinted - a lefolyó nyitva, megérinted - a lefolyó zárva. A motorosan mozgatott dugó több egy szimpla látványosságnál: elegáns lehetőség a dugó nyitására és zárására. Közben a használónak nem kell a mosogatólébe nyúlnia, ami higiénikussá teszi a használatot. Manuális lefolyó-távműködtetők már korábban is léteztek (a Blanconál is), de a medence szélén elhelyezett szenzormezővel történő könnyű kezelés mindenképpen a csúcsot jelenti e téren. A Blanco SensorControl (BSC) tehát ennek az értékes extrának az időszerű továbbfejlesztése.

A szenzorgomb látványa is meggyőző. A tiszta vonalvezetésű gomb kedves részlete lehet a mosogatótálnak. Lapos kialakítása ergonomikus, szinte teljesen akadálymentes munkát tesz lehetővé, és természetesen a tál tisztítása még egyszerűbbé válik.

Már most is sok modellnél elérhető a Blanco SensorControl (BSC), mindegy, hogy a mosogató nemesacélból, Silgranit kompozitanyagból vagy kerámiából készül. Természetesen az összes olyan SteelArt mosogatótál is kérhető a BSC-vel, amelyik szűrőkosaras lefolyóval és húzógombos távműködtetővel rendelkezik. A szenzorvezérlésű lefolyó-távműködtetőt a már meglevő mosogatótálakba is be lehet szerelni.

Még valami: a hölgyek természetesen éppúgy lelkesedhetnének az innovatív mosogatótechnika ezen egyedülálló részletéért - ha az urak ezek után még odaengednék őket a mosogatóhoz...
Forrás és képek: Blanco
2008.07


A terméket forgalmazó cégek

Még több Blanco termék:


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum