KonyhawebRoppanós zöldségek a K 10.000-ből


A K 10.000 szabadon álló hűtőszekrény generáció az egyéni igények kielégítésére törekszik. Az élelmiszerek kíméletes és egészséges tárolásának valódi specialistái ezek a készülékek. A programban hűtőszekrényeket, kombinált hűtőket (hűtő és fagyasztó egyben), Side-by-Side készülékeket találunk, sőt bortároló hűtő is választható.


PerfectFresh fiókHárom dologtól maradnak a zöldségek roppanósak, a felvágottak és a tejtermékek igazán frissek: a nulla fok körüli hőmérséklettől (PerfectFresh nulla fokos zóna), a dinamikus hűtéstől (DynaCool) és az újdonságnak számító aktívszén szűrőtől (Activ AirClean). Ez utóbbi a hűtőtérben terjengő szagokat csökkenti, például a sajt és a hal erős illatát. A dinmikus hűtés biztosítja, hogy a hűtőtérben a hőmérséklet és a levegő nedvességtartalma állandó legyen. A PerfectFresh funkció pedig 0,5 és 3°C közötti állandó hőmérsékletről gondoskodik a fiókokban, amitől a zöldségek, a sajt és a kolbász háromszor hosszabb ideig frissek maradnak, mint általában a normál hűtőtérben.
Miele K 10.000 generáció Készülékeivel a Miele egyre inkább az egészséges táplálkozásra helyezi a hangsúlyt: a frissen vásárolt élelmiszert a frissességet megőrző hűtőben tároljuk, amelyet aztán kíméletesen elkészíthetünk a párolóban.

Az ajtónyitók nem csak szép részletei a hűtőnek, de könnyű használatot is biztosítanak. A formatervezett karral egyszerűvé válik az ajtó kinyitása. A fogantyú különleges kialakításának köszönhetően ehhez a legkisebb erőkifejtés sem kell. A záródás is különleges: ha az ajtó 30°-nál kisebb szögben van nyitva, a SoftClose funkció automatikusan, lágyan és csendesen becsukja azt.

A 10.000-es generációjú hűtőszekrények ergonómiai szempontból vizsgálva is megállják a helyüket. A belső tér az osztható polcoknak, és a szabadon állítható polcmagasságnak köszönhetően jól kihasználható. A teljesen kihúzható PerfectFresh fiókok és a VarioBord polcrendszer még kényelmesebbé teszik a kezelést.

A fehér és nemesacél színekben kapható készülékek különböző szélességben és magasságban választhatók.


Szöveg és képek: Miele
2008. 07. 21.


Tovább a Miele Kft. honlapjára »

Még több Miele készülék:nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum