KonyhawebA Miele bemutatkozik a HOME APPLIANCES @ IFA kiállításon


Először rendezik meg idén az átszervezett HOME APPLIANCES @ IFA kiállítást Berlinben, ami a jól ismert IFA-t egészíti ki a háztartási készülékekkel. A kiállítás egyik meghatározó résztvevője a Miele lesz, ugyanis közel 3000 m²-en (a kiállítás területének 1/10-én) mutatja be újdonságait. A stand a vásárlók és a szakemberek számára egyaránt nyitva áll, hogy bevezesse az érdeklődőket a Miele világába.


PerfectFresh fiók"A Miele sok érdekes termékével innovatív vállalkozásként mutatkozik be a látogatóknak" - mondja Dr. Reinhard Zinkann, a Miele Cie. KG vezetője.

A cég különösen azért örül a kiállításnak, mert a Domotechnica megszűnése óta nem volt hasonló lehetőség a háztartási készülékek bemutatására. "Fontos továbbfejlesztése ez az IFA-nak, hiszen az utóbbi időben a piacok egyre inkább összemosódnak egymással. Az üzletekben a vásárlók az elektronikai cikkek mellett a háztartási készülékeket is megtalálják" - fűzte hozzá Dr. Reinhard Zinkann.

A Miele hatalmas standját kettéosztja: egyik részét a végfogyasztók, a másikat a szakmai érdeklődők számára rendezi be. A szakmát a csúcskészülékekkel, míg a végfogyasztókat a Miele által nyújtott élményekkel ismertetik meg. Így a vásárlókat az ízlés, a tartósság, az újdonság, a szolgáltatások és a minőség világába vezeti be a stand. Ugyanakkor a szakma számára főleg az egyes termékkategóriákból alakítanak ki témákat: a padlóápolásból, ruhaápolásból, főzés készülékeiből, kávéfőzőkból, páraelszívókból, a hűtés- és a mosogatás készülékeiből, valamint a minőségből a dizájnból és innovációból, a szervízből és vevőszolgálatból.

Mindkét részen számos Miele készüléket lehet majd működés közben is látni. A standot tárgyaló- és oktatószobák és kávé bár teszik teljessé.

A kiállítás 2008. augusztus 29-től szeptember 3-ig tart.


Forrás és képek: Miele
2008. 07. 21.


Tovább a Miele Kft. honlapjára »

Még több Miele készülék:nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum