Konyhaweb

Kiskészülékekkel bővül az Electrolux portfóliója


A termékválaszték bővítésével a márka piaci pozíciójának további erősítését kívánja elérni a vállalat.

Hazai és nemzetközi tapasztalatok szerint gyorsuló ütemben nő a kisgépek piaca, ezért ez a szegmens megfelelő környezetet biztosít a csoport legerősebb márkájának, az Electroluxnak a további erősítésre.

"Az Electrolux kiskészülékek piaci bevezetését integrált kommunikációs kampány kíséri, így a fogyasztók az értékesítési pontokon elhelyezett információs anyagokból és az Electrolux weboldaláról is értesülhetnek a márka portfóliójának bővítéséről." - mondta Belényesi Zsolt, az Electrolux értékesítési igazgatója.

Az Electrolux kiskészülékek folyamatosan bővülő termékválasztékkal kerülnek az üzletekbe. "A jövőben rendszeresen új tervezésű, innovatív termékeket mutatunk be, melyek az Electroluxra jellemző módon remekül illeszkednek majd a modern konyhákba és fürdőszobákba." - tette hozzá az értékesítési igazgató.

Az Electrolux portfóliójának bővítésével most már kávéfőzőket, vízforralókat, kenyérpirítókat, gyümölcscentrifugákat, konyhai robotgépeket, mixereket, grillező készüléket, valamint vasalókat is találunk a márka kínálatában.


Szöveg és képek: Electrolux
2008. 07. 29.nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum