KonyhawebAEG-Electrolux elszívók - csúcsteljesítmény csendben

Az AEG-Electrolux 2007-ben készített felmérése szerint a fogyasztók a szagelszívót tartják a háztartások harmadik leghangosabb gépének. Az elszívót vásárlók harmada állította, ha most vásárolna készüléket, akkor figyelembe venné a termék zajszintjét is.

Az AEG-Electrolux új fejlesztésű elszívói szinte zajtalanul tisztítják, cserélik a konyha levegőjét. Az új elszívó berendezés lelke, a PRO, kivételes teljesítményt nyújt alacsony zajszint mellett. A PRO minden alkatrésze fémből készül, garantálva ezzel a hosszú távon is a megbízható, hibátlan működést.

Az elszívókban működő alacsony rezgésszámú alumínium motor, a márka számára fejlesztett Silent Tech motorház, a levegő beszívó, a felhasznált szigetelő anyagok, az alkatrészek pontos, precíz illesztése, a légáramlás optimalizálása együttesen járul hozzá a szupercsendes működéshez.

A márkára jellemző megbízható műszaki háttér ezúttal is kifinomult vezérléssel és modern dizájnnal párosul. Az elszívási fokozatok a finom beállítású nyomó-, illetve érintőgombokkal (TOUCH-CONTROL) választhatóak ki. Az elektronikus vezérlés ellenőrzi a szűrő telítettségét; jelzi, ha a zsírfiltert cserélni kell, illetve azt is, ha a fémszűrő tisztításra szorul.

A csúcsmodellek AUTO-SENSOR párafelismerés funkcióval is rendelkeznek. Szenzoraik érzékelik a hőt, a párát és azt, hogy milyen a levegő mozgása. Ha ezek lényegesen változnak, akkor az AUTO-SENSOR a megfelelő fokozatba kapcsol, a páraelszívás végeztével pedig leáll.

Az AEG-Electrolux csendes elszívói megjelenésükben is a minőséget tükrözik. Az innovatív dizájn, a rozsdamentes acél és üvegfelületek tökéletes összhangja professzionális megjelenést ad a termékeknek.

Az AEG-Electrolux csendes szigetelszívója 379 900.-, kéményes elszívói pedig 199 900.- és 219 900.- forint közötti ajánlott fogyasztói áron vásárolhatók meg a szaküzletekben.


Szöveg és képek: Electrolux
2008. 08. 06.


Még több AEG-Electrolux készülék


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum