Konyhaweb

Praktikus kompaktok az Electroluxtól


Az Electrolux kompakt mosó- és szárítógépei kis helyen elférnek és nagy elvárásoknak is megfelelnek.

A kis alapterületű lakások népszerűsége mellett Európa-szerte megfigyelhető trend az egyszemélyes háztartások terjedése. Utóbbi hátterében a válások számának növekedése, az elöregedő népesség és a jól kereső fiatalok korai önállósodása áll. Az Electrolux kutatása szerint, az elmúlt 5 év alatt 9 százalékkal nőtt az egy- illetve kétszemélyes háztartások száma átlagosan az öreg kontinensen.

"Mi, az Electrolux-nál úgy gondoljuk, nem szükségszerű, hogy egy kis háztartás kényelmetlen legyen." - mondta Belényesi Zsolt, az Electrolux értékesítési igazgatója.
"A kompakt termékcsaláddal vásárlóink kis helyen is kényelmesen kialakíthatják mosókonyhájukat. A gépek kapacitása optimális a kis létszámú háztartások lakói számára, így mind helyigény, mind használat szempontjából tökéletes megoldást jelentenek. A kompakt készülékek környezetvédelmi szempontból is nagyon jó választásnak bizonyulnak. Kevesebb vizet, energiát fogyasztanak, ami kisebb környezetterheléssel jár." - tette hozzá az igazgató.

Az Electrolux kompakt mosógépe olyan kicsi, hogy kényelmesen elfér egy kisebb fürdőszobában is. 3 kg ruhát tisztíthatunk benne egyszerre, ami 15 ingnek, vagy 2 ágynemű garnitúrának felel meg. Az elektronikus vezérléssel működő készüléken több programot és egy szuper öblítési funkciót is beállíthatunk.

A kis alapterületű lakásokban nemcsak a nagy mosógép elhelyezése nehéz, sokszor gondot okoz a tiszta ruhák kiteregetése is. Az Electrolux kompakt szárítógépe, a piacon egyedülálló módon, falra szerelhető. A mosógép fölé elhelyezve rengeteg hasznos helyet spórolhatunk. A kondenzációs szárítógép üzemeltetéséhez mindössze egy konnektorra van szükség. A készülék maximum 3,4 kg ruha szárítására alkalmas.

A kompakt mosógép (EWC 1350) és a kompakt szárítógép (EDC 3150) egyaránt 99 990.- forintos ajánlott fogyasztói áron megvásárolható az üzletekben.


Szöveg és képek: Electrolux
2008. 08.19.


Kapcsolódó cikkek


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum