KonyhawebSwarovski kristályokkal és ródiummal ékesített kávéfőzők

Ródiumot, nemes fafajtákat, bőrt és Swarovski kristályokat használt a Jura az IFA-n bemutatott "Signature Line" készülékeinek nemesítésére. A díszítések kézimunkával készültek, amelyeket a Mielével és a Liebherrel közösen kialakított csarnokban tekinthettek meg a látogatók.


Jura Impressa C9A kiállításon az érdeklődők megszemlélhették az Impressa C9-et, a Jura legkisebb kapucsínóspecialistáját is. Az új készülék egyetlen gombnyomásra készíti el az összes kávéspecialitást, annak bármilyen fajtájáról legyen is szó, anélkül, hogy a csészét a helyéről el kellene mozdítani. Mindezt a "One Touch Cappuccino" technológia teszi lehetővé. A kezelés eme egyszerű és intuitív módjával a kávékedvelők könnyebben juthatnak hozzá a kiválsztott italhoz.
A C9 túllépve valódi hatáskörén a kávén, más erős oldaláról is bemutatkozik: energiatakarékos üzemmódban ugyanis 40 %-kal kevesebb energiát használ, mint a korábbi modellek.

A kiváló kávéautomatákat értékesítő cégek szivesen kínálnak saját kávéfajtákat is. A Jura elsőként a Home Appliences@IFA-n mutatta be öt legújabb kávékeverékét, melynek kifejlesztésében a "JURAworld of Coffee" pörkölőmesterei is résztvettek.


Forrás és képek: Jura
2008. 09. 08.


Porsche TC911P2 kávéfőző + Vízforraló Porsche TW911P2 + Porsche TT911P2 kenyérpirító
92 688 Ft
Porsche dizájnnal a TC911P2 kávéfőző mindig biztosít Önnek egy zamatos kávé mellett ...
tovább »
Look Motion M623/1-2 kávéfőző + Adagolókanál
16 929 Ft
A modernitást és praktikusságot ötvöző Look Motion M623/1-2 kávéfőző eltávolíth...
tovább »
Szett bögre + teafőző YO-YO K1790-01GVP
2 039 Ft
Mint a bodum márka minden terméke, a  YO-YO K1790-01GVP szett dizájnt, tartósságot és használati egy...
tovább »


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum