KonyhawebSwarovski kristályokkal és ródiummal ékesített kávéfőzők

Ródiumot, nemes fafajtákat, bőrt és Swarovski kristályokat használt a Jura az IFA-n bemutatott "Signature Line" készülékeinek nemesítésére. A díszítések kézimunkával készültek, amelyeket a Mielével és a Liebherrel közösen kialakított csarnokban tekinthettek meg a látogatók.


Jura Impressa C9A kiállításon az érdeklődők megszemlélhették az Impressa C9-et, a Jura legkisebb kapucsínóspecialistáját is. Az új készülék egyetlen gombnyomásra készíti el az összes kávéspecialitást, annak bármilyen fajtájáról legyen is szó, anélkül, hogy a csészét a helyéről el kellene mozdítani. Mindezt a "One Touch Cappuccino" technológia teszi lehetővé. A kezelés eme egyszerű és intuitív módjával a kávékedvelők könnyebben juthatnak hozzá a kiválsztott italhoz.
A C9 túllépve valódi hatáskörén a kávén, más erős oldaláról is bemutatkozik: energiatakarékos üzemmódban ugyanis 40 %-kal kevesebb energiát használ, mint a korábbi modellek.

A kiváló kávéautomatákat értékesítő cégek szivesen kínálnak saját kávéfajtákat is. A Jura elsőként a Home Appliences@IFA-n mutatta be öt legújabb kávékeverékét, melynek kifejlesztésében a "JURAworld of Coffee" pörkölőmesterei is résztvettek.


Forrás és képek: Jura
2008. 09. 08.


Kávéfőző Napoli Line CG133
6 854 Ft
Tartson kávészünetet a  Napoli Line CG133 kávéfőzővel.Ez az elektromos kávéfőző olasz dizájnnal vará...
tovább »
Vajtartó ANKE 4804-03P
2 309 Ft
A Bodum sajtó által üdvözölt erőteljes és dizájn termékei a hagyományos élet művészetét és az egysze...
tovább »
HD7690/90 kávéfőző
16 025 Ft
A Philips HD7690/90 kávéfőzőt leginkább az elegencia és az ízletes aroma jellemzik. Az...
tovább »


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum