KonyhawebLED-es fényoszlopok a hűtőben

Szokatlan kiállítási forma mellett döntött a Liebherr, amikor a Mielével és a Jurával közös csarnokban állított ki. A cég által megfogalmazott ok, hogy mindhárom vállalkozás jelentős innovációs erővel, sikeres értékesítési koncepcióval és kiemelkedő minőségű márkával rendelkezik.


Liebherr CNes 6256Az 1700 m²-es Liebherr stand fénypontja az új CNes 6256, egy 90 cm széles hűtő-fagyasztó kombináció volt, 500 literes hasznos térfogattal. A szemnek is kellemes megjelenés mögé bújtatott PremiumPlus elektronika pontos szabályozást tesz lehetővé. Fokra pontosan garantálja a kiálasztott hőmérséklet betartását a hűtő- és a fagyasztórészben egyaránt. A kezelőfelület finom megérintésével az összes funkció egyszerűen és kényelmesen szabályozható.

A modellben mégis a világítás a legkülönlegesebb. LED-es fényoszlopok, és ugyancsak LED-es mennyezeti világítás gondoskodnak az egész belső tér egyenletes megvilágításáról. A fényoszlopok az üvegpolcok állíthatóságát nem befolyásolják. A teleszkópsíneken csúszó zöldségfiókokat az oldalfalba süllyesztett LED-ek világítják meg.

A vállalat különböző kialakítású bortemperáló és borklíma hűtőket is bemutatott a kiállításon. A borok kedvelőit ugyanis a legkülönbözőbb méretekben és felszereltséggel kínált hűtőszekrények sem elégítik ki tökéletesen. Mint tudjuk, a nemes ital tökéletes íze csak ideális tárolás mellett fejlődik ki. A hőmérséklet és a levegő nedvességtartalma két döntő tényezője a folyamatnak.

Az új WKes 653 nemesacél borítású borklíma hűtő kompakt méreteivel (61 cm magas és 42 cm széles) az étkezőben vagy a nappaliban is jól elhelyezhető. Precíz elektronika szabályozza a hőmérsékletet 5 és 20 fok között, míg a kellő megvilágításról szabályozható fényerejű LED-es világítás gondoskodik. A hűtőnél alkalmazott LED-ek használatát a többi világítási módnál tapasztalható, ám itt hiányzó UV sugárzás indokolta, mivel az UV sugárzás hatással van a borra is. Az aromát károsító szagok eltávolításáról cserélhető aktívszén szűrő gondoskodik. A "Vinidor" sorozat csúcsmodelljei három különálló klímazónával rendelkeznek, amelyekben egyenként beállítható a kívánt hőmérséklet.


Forrás és képek: IFA
2008. 09. 08.


Zsírtalanító tej capuccinóhoz
2 589 Ft
A Saeco zsírtalanító tej a Saeco automata expresszó gépekkel történő capuccinó készítésekor h...
tovább »
EAM 2000B Caffe Venezia eszpresszó kávéfőzőgép + CORONA 5750-03B 6 darabos eszpresszó kávéscsésze ké
73 118 Ft
A Delonghi EAM 2000B Caffe Venezia eszpresszó kávéfőzőgépének finom és elegáns vonalú ...
tovább »
Kezdőcsomag Marella Cool víztisztító kancsóhoz
5 182 Ft
A Marella Cool víztisztító kancsóhoz kínált kezdᔜsomag mindent tartalmaz, ami a víz tisztítá...
tovább »


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum