KonyhawebLED-es fényoszlopok a hűtőben

Szokatlan kiállítási forma mellett döntött a Liebherr, amikor a Mielével és a Jurával közös csarnokban állított ki. A cég által megfogalmazott ok, hogy mindhárom vállalkozás jelentős innovációs erővel, sikeres értékesítési koncepcióval és kiemelkedő minőségű márkával rendelkezik.


Liebherr CNes 6256Az 1700 m²-es Liebherr stand fénypontja az új CNes 6256, egy 90 cm széles hűtő-fagyasztó kombináció volt, 500 literes hasznos térfogattal. A szemnek is kellemes megjelenés mögé bújtatott PremiumPlus elektronika pontos szabályozást tesz lehetővé. Fokra pontosan garantálja a kiálasztott hőmérséklet betartását a hűtő- és a fagyasztórészben egyaránt. A kezelőfelület finom megérintésével az összes funkció egyszerűen és kényelmesen szabályozható.

A modellben mégis a világítás a legkülönlegesebb. LED-es fényoszlopok, és ugyancsak LED-es mennyezeti világítás gondoskodnak az egész belső tér egyenletes megvilágításáról. A fényoszlopok az üvegpolcok állíthatóságát nem befolyásolják. A teleszkópsíneken csúszó zöldségfiókokat az oldalfalba süllyesztett LED-ek világítják meg.

A vállalat különböző kialakítású bortemperáló és borklíma hűtőket is bemutatott a kiállításon. A borok kedvelőit ugyanis a legkülönbözőbb méretekben és felszereltséggel kínált hűtőszekrények sem elégítik ki tökéletesen. Mint tudjuk, a nemes ital tökéletes íze csak ideális tárolás mellett fejlődik ki. A hőmérséklet és a levegő nedvességtartalma két döntő tényezője a folyamatnak.

Az új WKes 653 nemesacél borítású borklíma hűtő kompakt méreteivel (61 cm magas és 42 cm széles) az étkezőben vagy a nappaliban is jól elhelyezhető. Precíz elektronika szabályozza a hőmérsékletet 5 és 20 fok között, míg a kellő megvilágításról szabályozható fényerejű LED-es világítás gondoskodik. A hűtőnél alkalmazott LED-ek használatát a többi világítási módnál tapasztalható, ám itt hiányzó UV sugárzás indokolta, mivel az UV sugárzás hatással van a borra is. Az aromát károsító szagok eltávolításáról cserélhető aktívszén szűrő gondoskodik. A "Vinidor" sorozat csúcsmodelljei három különálló klímazónával rendelkeznek, amelyekben egyenként beállítható a kívánt hőmérséklet.


Forrás és képek: IFA
2008. 09. 08.


Chocolatte Deluxe CL639 forró csokoládé készítő gép
16 582 Ft
A Kenwood CL639 forró csokoládé készítő gép ideális csokoládé alapú hideg vagy meleg italok, ...
tovább »
Liquelli Cool 101799 szűrőkancsó + Multimax szűrőpatron - 2 darab
7 109 Ft
A Liquelli Cool 101799 szűrőkancsó garantáltan egészséges és tiszta szűrt vizén...
tovább »
Kávéfőző zsírtalanító tabletta
1 239 Ft
A 10 darabos kiszerelésben kapható Saeco zsírtalanító tabletta az automata Saeco eszpresszó gépek ti...
tovább »


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum