Konyhaweb1949 pocakos hűtője újra nagy tiszteletnek örvend

A konyha és a háztartás terén 75 éves tapasztalattal rendelkező Bosch számára a Home Appliances@IFA kiállítás egy újabb lehetőség, hogy a nemzetközi szakkereskedő és fogyasztói közönségét megismertesse a vállalat szemléletével. A cég által preferált 5 tulajdonság: a technikai szakértelem, a minőség, a felhasználóorientáltság, a tartósság és a környezetvédelem.


Siemens SN26T890EU mosogatógépA kiállításon számos olyan újdonságot mutattak be, mint a Zeolith-szárítással rendelkező ActiveWater mosogatógép generáció, az új formavilágú és innovatív technológiát alkalmazó beépíthető készüléksorozat, az A++ energiahatékonysági osztályba tartozó hűtőszekrények, valamint a világ legtakarékosabb szárítógépe "ActiveAir" technológiával.

1933-ban a Bosch gyártotta az első elektromos hűtőszekrényt. A klasszikus pocakos hűtő 1949-ből pedig a háború utáni időszak gazdasági csodái közé tartozik. Dizájnjának köszönhetően a mai formatervezés kultikus tárgyává vált. Bár az újjászületett készülék jelentős változásokon ment át, mégis azt jelzi, hogy a hűtőszekrények milyen kiemelkedő jelentőségűek a háztartási készülékgyártó számára.


Forrás és képek: IFA
2008. 09. 08.
nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum