KonyhawebFehér holló a feketék között

A konyha ma már nem a lakás elszeparált szigete, sokkal inkább egybeolvad a nappalival, vagy az ebédlővel, így otthonunk középpontjává válik. Ennek megfelelően a dizájn, az esztétikum ebben a helyiségben is fontos szerepet játszik. A JURA új Impressa J5 modellje formabontó, hófehér színben került piacra a közelmúltban.

A készülék érdekessége, hogy nemcsak az eleje, hanem az oldalai is egységes hófehérben pompáznak. A külcsín persze nem minden, a legfinomabb kávéspecialitások egyetlen gombnyomással készülnek, a megszokott JURA minőségben.

Az Impressa J5 letisztult vonalaival és minőségi alapanyagaival a szigorú nemzetközi zsűri szívét meghódítva, színre lépése után rögtön két díjat is elnyert: az "IF Product Design Award 2007"-et és a "red dot Desing Award 2007"-et.

A legfontosabb azonban, hogy a J5 az otthonokban is bizonyít: az eszpresszótól a kapucsínón át a latte macchiato-ig bármit elkészíthetünk segítségével, mégpedig gyorsan és egyszerűen. Mindezt a Rotary Switch gomb és az egyértelmű kezelőpanel biztosítja.

Számos extrával szolgál az Impressa J5: a hangulatos, beépített csészemegvilágítás az elkészült finomságra vonza a tekintetet, míg a széltében állítható kifolyó biztosítja, hogy a kávéspecialitás bármekkora csészébe, vagy pohárba cseppmentesen eljusson, finom krémmel a tetején. A készülék számos funkciója ízlés szerint programozható, így bátran kísérletezhetünk, míg rátalálunk az igazira, a kedvenc kávéra.

A JURA Impressa J5 fehér (pianowhite) és ezüst-fehér (platin-pianowhite) színekben kapható. Választhatunk mellé "Cool Control" tejtartályt is, amely a tejet hidegen és frissen tartja, a JURA-nál megismert nemesacél, modern kivitelben.


Forrás és képek: Jura
2007.12


EAM 2000B Caffe Venezia eszpresszó kávéfőzőgép + 15563 x4 tisztító tabletták kávéfőzőhöz + Adagolók
73 769 Ft
A Delonghi EAM 2000B Caffe Venezia eszpresszó kávéfőzőgépének finom és elegáns vonalú ...
tovább »
Café Gourmet Aluminium HD5410/00 kávéfőző + 15561 vízkőoldó kávéfőzőhöz és vízforralóhoz
32 004 Ft
A Philips HD5410/00 Café Gourmet Aluminium  kávéfőzővel  a hagyományos módszeren alapuló ideális fel...
tovább »
BCO261 eszpresszó gép + 15563 x4 tisztító tabletták kávéfőzőhöz
35 941 Ft
A Delonghi BCO261 kombinált kávéfőző társa lesz a mindennapokban, akár filteres kávé, ...
tovább »


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum