KonyhawebA kávéfőzés királynője: a Philips SENSEO új, különleges, limitált modellje

A kávézás élvezete évszázadokra nyúlik vissza. Hosszú utat jártunk be, míg az egyszerű kávéfőzés művészetté vált, ami ma már egyéniségünket is tükrözi. A Philips szakemberei mindezt jól tudják, ezért egy olyan modern kávéfőzővel rukkoltak elő, amely minden tekintetben formabontó. A SENSEO működési elve - a párna-technika - már magában is különleges megoldás, de a legújabb széria természet ihlette, fantáziadús, romatnikus külsőbe bújtatja a megbízható minőséget rejtő belsőt.

Philips Senseo kávéfőző - dizájner: Tord Boontje A készülék tervezője a holland dizájner és művész, Tord Boontje. A dizájn és divat köreiben mozgók gyakran fordulnak hozzá segítségért, ha látványos, vidám tárgyra vágynak, legyen szó ékszerről, bútorról, vagy akár csomagolópapírról. A Studio Tord Boontje számos nagy névnek dolgozott már, köztük Alexander McQueen, Swarovski, Perrier Jouet és a British Airways. 2005-ben ő nyerte el az év dizájnere címet, műveiből rendeztek már kiállítást Londonban a Tate Modern és New Yorkban a Museum of Modern Art-ban.

Boontje célja, hogy a szépséget a mindennapok részévé tegye, jelen esetben pedig, hogy becsempéssze konyhákba is. "A SENSEO különleges kiadása olyan, mint egy nagy csokor virág a konyhánkban, mely remekül kiegészíti az enteriőrt, ugyanakkor tükrözi kreativitásunkat."- vallja a dizájner. Valóban, a készülék a már védjeggyé vált mindent elborító organikus mintáival bárkit rabul ejt, csábos középpontja konyhánknak. Piros és fehér színű modell közül választhatunk.

A kávéfőző mindezek mellett természetesen mindent tud, amit szerényebb külcsínnel rendelkező társai. A széles ízválasztékból kiszemelt kávépárnácskákkal mindig friss, aromában gazdag, tökéletes kávét készíthetünk egy mozdulattal.

A SENSEO HD7823 2007 novembere óta kapható Magyarországon, kizárólag kiemelt műszaki áruházakban, korlátozott számban.


Forrás és képek: Philips
2007.12


Chambord 1921-16-6 Dugattyús Teáskanna
18 880 Ft
A Bodum Chambord 1921-16-6 dugattyús teáskanna a hagyományos teáskannák kerek formáját és a márka er...
tovább »
HD7502/35 kávéfőző
6 995 Ft
A HD7502/35 kávéfőző alig 10 perc alatt zamatos kávét készít. Meg se kell várja, míg a...
tovább »
TK70N01FR eszpresszógép
118 995 Ft
Készítsen aromagazdag, finom kávét a TK70N01FR eszpresszó géppel, mely gőz- és Capuccino-Caffelatte ...
tovább »


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum