Konyhaweb

Az Electrolux keresi a hétköznapok konyhasztárjait


Az Electrolux 90. születésnapja alkalmából keresi azt a 90 európai konyha tulajdonost, akik konyha sztárként, részesei lesznek a vállalat születésnapi "bulijának".

A vállalat 2009-ben ünnepli fennállásának 90. évfordulóját, s ez alkalomból játékot hirdetett az európai fogyasztóknak. A leendő konyhasztároknak egy képet kell elküldeniük az info@electroluxkitchenstars.com e-mail címre, melyen Zanussi, Electrolux vagy AEG-Electrolux készülékükkel vannak lefényképezve konyhájukban. A kép mellé rövid történetet is vár a vállalat, melyben a játékosok megírhatják, mi volt az a pillanat, amikor igazi sztárnak érezték magukat konyhájukban.

A történet szólhat egy jól sikerült vacsoráról, amivel a játékos párját lepte meg, vidáman feldíszített muffinokról, amit a születésnapi zsúrra készített, vagy lehet akár egy jól sikerült felújítás története is.

Ergorapido porszívó "Úgy gondoljuk, 90. születésnapunkat úgy ünnepelhetjük meg méltóképpen, ha fogyasztóinkat ünnepeljük. Kutatásaink eredményei rávilágítottak arra, hogy az emberek a főzésen kívül esznek, alszanak, dolgoznak, olykor szerelmeskednek, s egyre többször társasági életet élnek a konyhában. Ezért a konyhai készülékek szerepe jelentősen felértékelődik, s ez a trend vezérel miket a termékfejlesztés során. Mivel fejlődésünk irányát a fogyasztói szokások alakítják, logikusnak tartjuk, hogy őket ünnepeljük e jeles alkalomból" - mondta Belényesi Zsolt, az Electrolux értékesítési igazgatója.

A beérkező pályaművek közül 90-et választ majd ki az Electrolux. A kiválasztott anyagok beküldőit a többszörös design díjas Electrolux Ergorapido kéziporszívóval ajándékozza meg a vállalat. A nyertes történetek és illusztrációik szerepelnek majd egy fotókiállításon, egy könyvben, egy online fényképalbumban és a születésnap kapcsán készülő egyéb kiadványokban is.

A konyha sztárjai játékról további információ a http://www.electrolux.hu/kitchenstars oldalon olvasható.


Szöveg és képek: Electrolux
2008. 10. 06.


Kapcsolódó cikkek


nyomtatható verzió - cikk küldése emailben

copyright © 2000-2007 konyhaweb, netADmin Kft. - impresszum